|

İnfaz için 2 hafta takip ettiler

İstanbul İstinye’de öldürülen Ali Ekber Akgün cinayeti ile ilgili önemli bilgilere ulaşılıyor. Polis, yaptığı araştırmada Maslak’ta bir otelde kalan 2 kişinin ismine ulaştı. Otelde 2 hafta kaldıkları belirlenen 2 kişinin olay günü otelden ayrıldığı öğrenildi. Polis, isimleri gizlenen bu 2 kişiyi mercek altına aldı.

Yeni Şafak ve
12:57 - 30/12/2014 Tuesday
Güncelleme: 11:06 - 30/12/2014 Tuesday
Yeni Şafak

İstinye’de uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Ali Ekber Akgün’ün soruşturması çok yönlü sürdürülüyor. Olaydan sonra geriye dönük yapılan çalışmalarda, Akgün’ün şüpheliler tarafından takip edildiği ortaya çıkmıştı. Polis bu şüpheli kişilerin kimliğini belirlemek için, geniş çaplı araştırma yaptı. Yapılan araştırmalarda, 2 şüphelinin eşgaline uyan 2 kişinin Maslak’ta bir otelde kaldıklarını belirledi.  Harakete geçen polis, otelde kalan 2 kişi hakkında çalışma başlattı. İncelemede 2 şüphelinin olay günü otelden ayrıldıkları belirlendi. İsimleri gizlenen 2 kişiyi mercek altına alan polis,bu kişilerin 2 hafta önce otele geldiklerini belirledi. Eşgalleri saldırganlara benzeyen kişilerin otelden sonra nereye gittikleri inceleniyor. Otelde kullandıkları kimlik bilgilerinin sahte olup olmadığı da araştırılıyor. 


HESAPLAŞMA CİNAYETİ

Akgün’ün cinayetinin çözülmesi için başlatılan soruşturma da, uyuşturucu kaçakçılığı yapan çetelere uzanan listeler ortaya çıkıyor. Polis tarafından da incelenen bu listelerde, Akgün’ün hangi çetelerle bağlantısı olduğu araştırılıyor. Hollanda’nın çeteleri tarafında ölüm listesinde olan Akgün’ün, öldürülme talimatını veren kişiyle ilgili yeni bilgilere ulaşılıyor. Cinayetin bir hesaplaşma dan kaynaklandığı belirtiliyor.

#istinye
#ali ekber akgün
#mafya
#uyuşturucu hesaplaşması
#cinayet
#infaz
#hollanda
#polis
#soruşturma
9 years ago