|

İstanbul'a 'MotoGP'li tanıtım

Dünyanın en büyük 4. spor organizasyonu olan MotoGP'nin meşhur pilotları, İstanbul tanıtım filmi için biraraya geldi. Tanıtım filmi, Sultanahmet, Kapalıçarşı, Topkapı Sarayı gibi İstanbul'u yansıtan noktalarda çekilecek.

Yeni Şafak
00:00 - 21/10/2005 пятница
Güncelleme: 12:02 - 5/06/2017 понедельник
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

  • İSMAİL ZELVİ / İSTANBUL

    Dünyanın en büyük 4. spor organizasyonu olan MotoGP'nin meşhur pilotları, İstanbul tanıtım filminde oyunculuk yaptı. Kız Kulesi'nden başlayan tanıtım filmi, Sultanahmet, Süleymaniye, Kapalıçarşı, Topkapı Sarayı gibi İstanbul'un silüetini yansıtan noktalarda çekilecek ve CD ortamına aktarılarak, 50 bin adet çoğaltılacak. CD'ler, Formula1 için hazırlanan 'Welcome to İstanbul' tanıtım filmi gibi organizasyonu izlemek için gelen motor severlere dağıtılacak.
    İstanbul'u dünyaya tanıtıyoruz

    Başkan Kadir Topbaş ve motosiklet pilotları, tanıtım öncesi, basın mensuplarına açıklama yaptılar. İstanbul'un büyük spor organizasyonlarına evsahipliği yaptığını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Şampiyonlar Ligi Finali, Formula1 gibi organizasyonlar, kentimizi dünyanın tanıması açısından çok önemli organizasyonlardır" dedi.

    Hedef, Avrupa Futbol Şampiyonası

    MotoGP organizasyonuna 3 katogaride, 70 pilotun katılacağını söyleyen Başkan Kadir Topbaş, "İstanbul bununla kalmayacak. Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2016 olimpiyatlarını İstanbul'a alma hedefimiz var"şeklinde konuştu.

    İlk çekim Kız Kulesi'nde

    MotoGP' tanıtım CD'si için hazırlanan filmin Kız Kulesi'ndeki ilk çekimlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı. Topbaş, İspanyol Ducati takımından Carlos Checa (solda), Japon Kamashi takımından Shinya Nakano (sağda) ile Macar Kim 125 takımından Gabor Talmasi ile kamera karşısına geçti.

    Belçika Başkonsolosun'dan Topbaş'a nezaket ziyareti

    Belçika İstanbul Başkonsolosu Hans Tımbremont, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı makamında ziyaret etti. Saraçhane Belediye Sarayı'nda gerçekleşen görüşmede Tımbremont, göreve yeni başlamasından dolayı bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek, "Karşılıklı olarak Belçika ile Türkiye ve Brüksel ile İstanbul arasındaki sıkı dostluk ilişkilerinin daha da gelişmesi için çalışacağız" dedi. Başkonsolosa İstanbul'daki yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Topbaş da, "Karşılıklı ilişkilerimizin geliştirilmesi için birlikte çalışacağız" dedi. Görüşmenin sonunda Topbaş, Hans Tımbrmont'e üzerinde hat yazısı bulunan işlemeli çini tabak hediye etti.

  • İSMAİL ZELVİ, İSTANBUL


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    19 лет назад