|

İstişare kampında yoğun gündem

Referandum ve olağanüstü kongre ile yoğun bir dönem geçiren AK Parti, 6-8 Ekim’de Afyonkarahisar’da kampa girecek. 6 Ekim Cuma günü başlayacak kampta istişare ve değerlendirmeler 7-8 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/09/2017 Cuma
Güncelleme: 03:44 - 29/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
İstişare kampında yoğun gündem
İstişare kampında yoğun gündem

Kampta yapılacak oturumlarda Kuzey Irak’taki gayrimeşru referandum, Suriye’deki son gelişmeler, FETÖ ve PKK başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışında teröre karşı verilen mücadele ele alınacak. Parti içindeki yenilenme süreci, kongreler ve ekonomik gelişmeler olmak üzere bir çok konu ayrıntılı olarak masaya yatırılacak.

Bakanların kendi alanlarıyla ilgili sunum yapacakları kampın kapanış gününde genel oturum gerçekleştirilecek. Tüm bakanlar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın moderatörlüğünde, katılımcılardan gelecek soruları cevaplayacak.

BAKAN OLARAK İLK KEZ KATILACAKLAR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’in ikinci genel başkanlık dönemindeki ilk kampı olacak. Bazı isimler de ilk kez “bakan” olarak kampta yer alacak. Bu isimler: Ahmet Demircan, Ahmet Eşref Fakıbaba, Abdülhamit Gül, Hakan Çavuşoğlu, Jülide Sarıeroğlu ve Osman Aşkın Bak. Bakanlar ve milletvekillerinin yanı sıra, MKYK üyeleri, Kurucular Kurulu üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri, Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanları kampta hazır bulunacak. 

#AK parti
#Referandum
#Seçim 2019
7 yıl önce