|

İyi insanlar Beştepe’de

Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Ekim dolayısıyla resepsiyon verdi. Zonguldak Kilimli’de iş elbiseleriyle bindikleri boş otobüste “Koltuklar kirlenmesin” diye ayakta seyahat eden madenciler davetliler arasındaydı. Diz boyu karda doğum yapan keçiyi okul çantasına, yavrusunu ise köpeğinin heybesine koyarak evine taşıyan Rizeli Hamdu Sena Bilgin de yöresel kıyafetleri ile Külliye’deydi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:10 - 30/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, Türkiye’nin ayakta alkışladığı o madencilerle böyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, Türkiye’nin ayakta alkışladığı o madencilerle böyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resepsiyonuna, keçisini sırtında taşıyan Rizeli Hamdu Sena, otobüs kirlenmesin diye ayakta seyahat eden madenciler, anne babası olmayan engelli yeğinene 40 yıldır bakan Pakize Memiş de katıldı.


Türkiye onları
‘ayakta’ alkışladı

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde iş elbiseleriyle bindikleri bomboş otobüste, “Koltuklar kirlenmesin” diye ayakta seyahat eden madenciler de resepsiyondaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, Türkiye’nin ayakta alkışladığı o madencilerle böyle hatıra fotoğrafı çektirdi.



Hamdu Sena aynı doğallığıyla...

Doğum yapan keçiyi okul çantasına, yavrusunu ise köpeğinin heybesine koyarak eve taşıyan Rizeli Hamdu Sena Bilgin de Külliye’deydi. O görüntülerle Türkiye’nin içini ısıtan 12 yaşındaki Hamdu Sena yöresel kıyafetle katıldığı resepsiyonda ilgi odağı oldu.



İşte eli öpülesi Pakize teyze

Çorum’da anne ve babasını kaybeden bedensel ve zihinsel engelli yeğeni Murat Memiş’in bakımını 40 yıldır tek başına üstlenen Pakize Memiş de resepsiyonun özel davetlileri arasında yer aldı.


Drone’cu Mert...

Muş’ta toprağa gömülü patlayıcıların yerini tespit edebilen drone tasarlayan ortaokul öğrencisi Mert Delibalta da resepsiyonda ailesi ile birlikte hazır bulundu.

Erdoğan’ın resepsiyon davetini icabet edenler arasında girişimciler de yer aldı. Aydın’ın Kuyucak ilçesinde kuru inciri farklı şekilde kurutarak incir cipsini geliştiren anne-kız girişimciler Semra ve Gizem Ünal da gecenin dikkat çeken isimleri oldu.


#Recep Tayyip Erdoğan
#Rizeli Hamdu Sena
#Cumhurbaşkanlığı Külliyesi
6 yıl önce