|

Kaçmak için sahte kimlik kullanmış

Antalya'da önceki gece öldürülen kişinin Bensu Güler olduğu belirlendi. Ailesiyle anlaşamadığı için yurtta kalan Güler'in bir yıl önce buradan kaçarak Dudu Sayılı adına sahte kimlik kullandığı öğrenildi

Antalya
00:00 - 14/12/2010 Salı
Güncelleme: 01:18 - 14/12/2010 Salı
Yeni Şafak
Kaçmak için sahte kimlik kullanmış
Kaçmak için sahte kimlik kullanmış

Antalya'da önceki gece tabancayla başından vurulmuş halde bulunan cesedin, 17 yaşındaki Bensu Güler'e ait olduğu tespit edildi. Fabrikalar Mahallesi'nde önceki gece bir apartmanın giriş katındaki dairede, başından vurulmuş halde cesedi bulunan genç kızın, Bensu Güler olduğunu belirlendi. Güler'in Alanya'da yaşayan ailesi ile sorunları olduğu ve bu nedenle evden ayrılarak Antalya'daki Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nde yaşamaya başladığı öğrenildi.

ARKADAŞLARI SERBEST

Genç kızın buradan başka bir yetiştirme yurduna gittiğini ve yaklaşık bir yıl önce buradan da kaçtığı öne sürüldü. Bensu Güler'in yetiştirme yurdundan kaçtıktan sonra yakalanmamak için Dudu Sayılı'ya ait kimliğe kendi fotoğrafını yapıştırarak kullanmaya başladığı ortaya çıktı. Polis, genç kızın bu süre içerisinde internet üzerinden tanıştığı B.B. ve F.A. ile birlikte aynı evde yaşamaya başladığını tespit etti. B.B ve F.A, olayın ardından gözaltına alınarak ifadesine başvuruldu. Ancak B.B. ve F.A.'nın sorgusunun ardından savcılık talimatı ile dün serbest bırakıldı. Polis, genç kızın katilinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.


13 yıl önce