|

Kampanyada hız kesmediler

TOFAŞ çatısı altında yeralan Fiat Fiorino ve Doblo'ya yönelik sadakat programı ve müşteri ilişkileri yönetimi platformu Paro ile yeni indirim kampanyası 30 Nisan tarihine kadar sürecek. Taksit ve kredi imkanının sunulduğu olanaklarla birlikte tüketicinin otomobillerdeki öncelikli tercihi ve ödeme gücü ön planda tutuluyor.

Cevat Kışlalı
00:00 - 18/04/2011 Pazartesi
Güncelleme: 23:59 - 17/04/2011 Pazar
Yeni Şafak
Kampanyada hız kesmediler
Kampanyada hız kesmediler

Fiat Türkiye, Nisan'da da etkin ve üstün satın alma kolaylıkları sunan yeni bir kampanyayla müşterilerine sesleniyor. Fiat Türkiye'nin Fiat Doblo ve Fiat Fiorino modelleri için geniş çaplı satın alma kolaylıkları sunan kampanyası kapsamında, Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans'tan kredi kullanacak olan müşterilerin dosya masrafı da karşılanarak Fiat markalı hafif ticari araç satın alma aşamasında benzersiz ekstra indirim ayrıcalıkları sağlanıyor.

KREDİ VE TAKSİT İMKANI

Bununla birlikte Fiat Finans'tan 10 bin TL'ye kadar kredi kullanımlarında 10 aya kadar vadeyle % 0 faiz imkanı da sunuyor. Ayrıca Türkiye'nin en çok tercih edilen hafif ticari araçları unvanına sahip Fiat Fiorino ve Fiat Doblo'ya yönelik olarak sadakat programı ve müşteri ilişkileri yönetimi platformu Paro ile yeni bir indirim kampanyası da 30 Nisan tarihine kadar sürecek. Kampanya kapsamında Parolu kartı ile Fiat Servis, Arçelik, Beko, Koçtaş, Aygaz Tüpgaz ve Setur işyerlerinden toplam 500 TL'lik alışveriş yapan Parolu kart sahiplerine, Fiat Fiorino, Fiat Doblo Classic ve Yeni Fiat Doblo satın alma süreçlerinde 750 TL indirim imkanı sağlanıyor.


Roadshow için yollara çıktılar

Fiat, organize ettiği yeni roadshow etkinliğine de start verdi. Nisan'da başlayan Fiat Roadshow 40'tan fazla ili kapsıyor. Haziran'a kadar sürecek etkinlikte otomobil severler, Yeni Fiat Doblo'dan Fiat 500'e, Fiat Bravo'dan Punto Evo'ya kadar birçok Fiat markalı otomobil ve hafif ticari araç modelini test etme ve satın alma fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgi alma imkanına kavuşacaklar.


13 yıl önce