|

Keko'nun Galatasaray hayali gerçek oluyor

Elazığ depreminde annesini ve bir kardeşini kaybeden Keko Çiçek, Galatasaray hayranlığıyla Türkiye'nin gözdesi olmuştu. THY'nin tarifeli seferi ile İstanbul'a gelen Keko, babası ve amcası ile İstanbul'a geldi.

Yasin Yılmaz
00:00 - 20/03/2010 Cumartesi
Güncelleme: 12:46 - 20/03/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Keko'nun Galatasaray hayali gerçek oluyor
Keko'nun Galatasaray hayali gerçek oluyor

Galatasaray Kulübünün davetlisi olarak Keko, babası Mehmet ve amcası İsa Çiçek ile, İstanbul'a geldi. Elazığ havaalanından uçağa coşkuyla bindirilen Keko İstanbul'a şaşkın bakışlar içinde indi.

Önce ki gün Elazığ'daki yakınlarının yanına gelen Keko, babası Mehmet Çiçek ve amcası İsa Çiçek ile birlikte geceyi yakınlarının yanında geçirdi. Sabah saatlerinde kaldığı 40'lar mahallesinden yakınları tarafından uğurlanan Keko, dün saat 11.45 te İstanbul Atatürk Havalimanına indi. Uçaktan indikten sonra babası ve amcası ile basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Keko, Galatasaral Klübünün Florya Metin Oktay Tesislerinde ağırlanmak üzere götürüldü. Galatasaray -Trabzonspor maçına gideceği için mutlu olduğunu da dile getiren Keko, Arda'nın Trabzonspor'a 4 gol atacağını söyledi. Elazığ havaalanında yolcu ve personelin ilgi odağı haline gelen Keko'yu vatandaşlar bir taraftan sevip öperken, diğer taraftan ise cep telefonlarıyla fotoğraflarını çekti.


KEKO'YA BESTE BİLE YAPILDI

Depremin maskotu haline gelen Keko'ya yaşadığı dramı anlatan beste de yapıldı. Elazığlı ses sanatçısı Aslan Altın depremde yaşananlar ve Keko için bir beste yaptı. Elazığ'daki yerel kanallarda yayınlanan parçada depremde yakınlarını kaybedenler ve özellikle Keko'nun hayatını yazdığı parçasını yine deprem görüntüleri ile klipleştiren sanatçı Aslan Altın, ekranlardan izlediğim deprem görüntüleri ve Keko'nun dramı uykularımı kaçırdı, uyuyamadım, bu eserimi yazdım ve okudum" dediği öğrenildi


14 yıl önce