|

Kenan Işık dua bekliyor

Kenan Işık''ın sağlık durumuna ilişkin iyi haber eşi Beril Işık''tan geldi. Eşinin iyileşmesi için zamana ihtiyaç olduğunu söyleyen Beril Işık, ''Kenan''ın şimdi duaya ihtiyacı var'' dedi.

İstihbarat Servisi
00:00 - 30/03/2014 Pazar
Güncelleme: 21:13 - 29/03/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Kenan Işık  dua bekliyor
Kenan Işık dua bekliyor

Spor salonu çıkışında yere düşüp başını sert zemine çarparak beyin kanaması geçiren ve Amerikan Hastanesi''nde uyutulan usta tiyatrocu Kenan Işık''ın sağlık durumuna ilişkin sevindirici haber eşinden geldi. Günlerce hastanede bekleyen Kenan Işık''ın eşi Beril Işık, doktorların eşinin iyileşmesi için zamana ihtiyaç olduğunu söylediklerini belirterek, '''Kenan''ın şimdi duaya ihtiyacı var. İnşallah sizlerin duaları ile tekrar aramıza dönecektir''' dedi.

TEDAVİ UZUN SÜRÜYOR

Yoğun bakımda tedavi gören usta tiyatrocunun uyutulma sürecinin bir haftayı geçtiği fakat sürecin iyiye gittiği belirtildi. Günlerdir hastanede eşinden gelecek müjdeli haberi bekleyen Beril Işık, büyük kafa travmalarında sonraki tedavinin uzun sürdüğünü ve beynin iyileşmesi için zaman tanındığını en önemli durumun ise zaman ve sabır olduğunu söyledi.

UYUTULMASI RİSK OLUŞTURMUYOR

Beril Işık, ''Kafasını çarpması nedeniyle beyninde oluşan ödemin giderilmesi için hareket etmemesi gerekiyor. O nedenle günlerdir uyutuluyor Ancak bu bir risk değil Kenan Işık bir süre daha uyutulmaya devam edecek'' şeklinde konuştu. Kenan Işık''ı sanatçı dostu Mehmet Aslantuğ, Prof. Dr. Mesut Parlak ve İlber Ortaylı ziyaret edip eşi Beril Işık''tan bilgi aldılar.

Sağlığıyla ilgili olumsuz açıklamalar rahatsız ediyor

Kenan Işık''ın sağlık durumu ile ilgili olumsuz açıklamaların kendisini rahatsız ettiğini belirten Beril Işık, sadece hastane doktorlarının yapacakları açıklamaların dikkate alınmasını istedi. Kamuoyunun uzun uyutulma sürecini farklı yorumladığını fakat sağlık açısından bunun uzun süreceğinin beklenen sonuç olduğunu belirten Beril Işık, ''Beynin iyileşmesi ve kendini toparlaması için zaman tanınıyor. İleriye gidiş var. Ağır ağır ilerliyor. Uzun soluklu bir tedavi oluşmuş ödemin tedavisine devam ediliyor. İstenmeyen olumsuz bir durum yoktur. Burada en önemlisi sabırla ve inançla beklemek'' dedi.

10 yıl önce