|

Konya'da 2 bin lira değerindeki paletleri çalıp 'evde yakacaktık' dediler

Konya'da fabrikanın dışında bulunan, 2 bin lira değerindeki tahta paletlerden yaklaşık 100'ünü çalan 4 kişi, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Şüphelilerin, ifadelerinde, paletleri atıl olduğunu düşünüp, evde yakmak için aldıklarını söylediği öğrenildi.

09:42 - 28/10/2019 lundi
Güncelleme: 09:48 - 28/10/2019 lundi
DHA
Hırsızlık anları ise fabrikanın güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.
Hırsızlık anları ise fabrikanın güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Konya'daki olay, merkez Karatay ilçesinde bulunan Büsan Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Fabrikanın yanına gelen 4 kişi, 2 bin lira değerindeki tahta paletlerden yaklaşık 100'ünü hızlıca araçlarına koyup, kaçtı. İş yeri çalışanlarının ihbarı üzerine bölgeye Asayiş Şubesi'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sevk edildi.


Sanayi sitesini çeviren ekipler, kovalamaca sonucu 4 kişiyi de yakalayarak, gözaltına aldı. Hırsızlık anları ise fabrikanın güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.


İkisi kardeş diğer ikisi karı kocaymış

F. Ö. (20) ve ağabeyi P. Ö. (22) ile M. T. (26) ve eşi H. T. (29), sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelilerin ifadelerinde, paletleri atıl olduğunu düşünüp, kışın evde yakmak için aldıklarını söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


#Konya
#Karatay
#Hırsız
il y a 5 ans