|

Land Rover ayakkabıyla arazide 4x4 yürüyüş keyfi

Camel Active'i de üreten Dema Group, ünlü markalar Ed Hardy, Land Rover, Softinos ve Fly London'u bünyesine kattı.

00:00 - 29/02/2008 Cuma
Güncelleme: 00:24 - 29/02/2008 Cuma
Yeni Şafak
Land Rover ayakkabıyla arazide 4x4 yürüyüş keyfi
Land Rover ayakkabıyla arazide 4x4 yürüyüş keyfi

Camel Active'in de üretimini yapan, Türkiye'de ayakkabı sektörünün önde gelen firması Dema Group dört önemli dünya markasını daha bünyesine kattı. Yıllık 1 milyon çift ayakkabı üretim kapasitesine sahip Dema Group, yeni dört markasının katkısıyla 2008 satışını, 2007'ye göre yüzde 30 artırmayı hedefliyor.

Dema Group'a katılan markalardan ilki, dünyanın en ünlü offroad araçlarını üreten İngiliz Land Rover oldu. 2007'de ayakkabı üretimine başlayan firmanın Land Rover ayakkabıları, yurtdışında ilk sezonundan itibaren büyük ilgi uyandırdı. Başta İngiltere, ABD, İtalya, Belçika, Hollanda, İsveç, Rusya ve Tayvan olmak üzere 20'yi aşkın ülkede müşterileriyle buluşan marka, 2008 İlkbahar-Yaz sezonunda Dema mağazalarında satışa sunulacak.

Dema Group'a katılan ikinci marka Ed Hardy ise Avrupa ve Amerika'da David Beckham, Mariah Carey, Paris Hilton, Usher gibi dünyaca ünlü pek çok ünlü ismin vazgeçilmezleri arasında. Adını ünlü dövme ustası Ed Hardy'den alan markanın ürünlerini de Ed Hardy'nin dövme motifleri süslüyor. Dünyada 40 ülkede satılan Portekiz markası Softinos ile 1500'ü aşkın noktada satışa sunulan Fly London da Dema'nın yeni markalarından.



16 yıl önce