|

Oksijen cennetinde tatil

Alternatif turizmin gözde mekanlarından biri olan Altınoluk''ta bulunan Beyza Hotel, Ramazan ayında da müşterilerine çok özel hizmetler sunmaya devam ediyor. Menteşe Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şeref Menteşe, ''Tüm müşterilerimize yüzde 50 indirimli tatil yapma fırsatı sunuyoruz'' dedi.

.
00:00 - 8/07/2014 Salı
Güncelleme: 18:36 - 8/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Oksijen cennetinde tatil
Oksijen cennetinde tatil

Alternatif turizm sektörünün önemli mekanlarından biri olan Altınoluk''ta hizmet veren Beyza Hotel, bu Ramazan''da misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor. Edremit Körfezi''nin incisi, oksijen cenneti Altınoluk''ta bulunan Beyza Hotel, havası, suyu, tabiî güzellikleri, hem dağ hem de deniz turizmini bir arada bulundurması ve en yüksek sıcaklıkta bile yüzde sıfır nem oranıyla ziyaretçilerin gözdesi. Yoğun şehir hayatından uzaklaşarak, huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler, Altınoluk''ta Beyza Hotel''i tercih ediyor.

YAŞAM TARZINA UYGUN TATİL İMKANI

Altınoluk''ta denize sıfır mesafede yer alan Beyza Hotel''in tek alternatif otel olduğunu kaydeden Menteşe Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şeref Menteşe, ''Dünyanın en yoğun oksijen oranına sahip yerde konumlanan Beyza Hotel, huzurlu, sakin ve samimi bir ortamda özgürce tatil yapmak isteyen herkesin buluştuğu bir noktadır. 250 yatak kapasiteli otelde bunaltıcı yaz sıcaklarında terlemeden, klimalı otel odalarına hapsolmadan, rahatça tatilin tadını çıkarmak istiyorsanız; Beyza Hotel''i tercih etmelisiniz. Misafirlerimize ev sıcaklığı ve doğal ortamda güler yüzlü ev sahipliği vaad ediyoruz. Biz otellerimizi ticari görmüyor, yaşam tarzımıza uygun olarak oluşturduğumuz tatil ve yaşam ortamını yitirilmeye yüz tutmuş olan Türk aile sıcaklığını garanti ediyoruz'' dedi.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Menteşe sözlerini ise şöyle sürdürdü: ''Beyza Hotel''den sonra yine Altınoluk''ta hizmette olan otelimiz Melis Park Beach özel olarak dizayn edilmiş 44 oda ve 132 yataktan oluşuyor. Buradaki amacımız kaliteli, aile geleneklerine uygun tatil alternatiflerini ortaya çıkarmak. Körfez'deki turizm sezonunu da 6 aya çıkartmayı hedefliyoruz. Melis Park''ın hizmet kalitesini değerlendirdiğimizde doğal ortamını ve konumunu ortaya çıkarttığımızda bölgenin alternatifsiz yıldızı olacak bir tesis. Körfez'de 45 günle sınırlı kalan turizm sezonunu 180 güne çıkartacağız. Biz bölgede çalışacak eğitilmiş kadroları bulmakta yaşadığımız sıkıntıyı giderdiğimiz de hem kendimiz bölgeye yatırım yapmaya devam edeceğiz, hem de dünyada yaşayan eşimizi dostumuzu Edremit Körfezi''ne yatırım için getireceğiz. Bunun yanında Menteşe Turizm olarak yatırımlara devam ediyoruz. Yine Şile ile Ağva arasında inşaatı tamamlanmış olan üçüncü otelimiz Sehane Beach''i de önümüzdeki günlerde açacağız. Bundan sonra da Altınoluk''ta yeni bir otel yatırımı daha düşünüyoruz.''


10 yıl önce
default-profile-img