|

Şanlıurfa'daki AK Parti seçmenini hedef alan muhalefet yandaşından skandal sözler: Baştan aşağı bombalasam içim ancak soğur

Muhalefet yandaşları, 14 Mayıs'ın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim yarışını önde tamamladığı illerdeki vatandaşları hedef almaya devam ediyor. Kemal Eren Berk isimli provokatör, Şanlıurfa'yı bombalamak istediğini söyleyerek skandal bir paylaşıma imza attı. Şanlıurfa halkına 'geri zekalı' diyerek hakaret eden provokatör, "Şanlıurfa'yı baştan aşağı bombalasam içim ancak soğur." ifadesini kullandı.

17:32 - 28/05/2023 Pazar
Yeni Şafak
Kemal Eren Berk isimli provokatör, Şanlıurfa'yı bombalamak istediğini söyleyerek skandal bir paylaşıma imza attı.
Kemal Eren Berk isimli provokatör, Şanlıurfa'yı bombalamak istediğini söyleyerek skandal bir paylaşıma imza attı.

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. Milyonlarca seçmen, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu kapsamında sandık başına gitti. Oy verme işlemi Türkiye genelinde saat 17.00 itibariyle son buldu.



Sandıklarda oy sayım işlemleri başlarken CHP yandaşları, 14 Mayıs'ın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim yarışını önde tamamladığı illerdeki vatandaşları hedef almaya devam ediyor.

Sosyal medya provokatörü AK Parti seçmenini hedef aldı: Şanlıurfa'yı bombalasam içim ancak soğur

Twitter hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti seçmenini hedef alan bir sosyal medya kullanıcısı, skandal ifadelere yer verdi. Kemal Eren Berk, isimli provokatör, Şanlıurfa'yı bombalamak istediğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Şanlıurfa kadar şerefsiz, cahil, puşt bir memleket yoktur. Askerliğimi orada yapmıştım ve Şanlıurfa halkının ne kadar geri zekalı olduğunu o yıllarda görmüştüm. "Tayyip bizim son peygamberimiz" diyorlardı. Bu kulaklar bunu işitmişti. Ayrıca 12 Eylül referandumunda jandarma olarak bölgede köyleri geziyorduk ve aynı bugünkü gibi oy kullanılıyordu. O günden bugüne bir şey değişmemiş. Şanlıurfa'yı baştan aşağı bombalasam içim ancak soğur."

Kemal Eren Berk, skandal ifadelerini yer aldığı paylaşımını gelen tepkiler üzerine kaldırdı.



#Şanlıurfa
#AK Parti
#Kemal Eren Berk
1 yıl önce