Şanlıurfa'daki AK Parti seçmenini hedef alan muhalefet yandaşından skandal sözler: Baştan aşağı bombalasam içim ancak soğur

17:32, 28/05/2023, Pazar
Yeni Şafak
Şanlıurfa'daki AK Parti seçmenini hedef alan muhalefet yandaşından skandal sözler: Baştan aşağı bombalasam içim ancak soğur
Kemal Eren Berk isimli provokatör, Şanlıurfa'yı bombalamak istediğini söyleyerek skandal bir paylaşıma imza attı.

Muhalefet yandaşları, 14 Mayıs'ın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim yarışını önde tamamladığı illerdeki vatandaşları hedef almaya devam ediyor. Kemal Eren Berk isimli provokatör, Şanlıurfa'yı bombalamak istediğini söyleyerek skandal bir paylaşıma imza attı. Şanlıurfa halkına 'geri zekalı' diyerek hakaret eden provokatör, "Şanlıurfa'yı baştan aşağı bombalasam içim ancak soğur." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. Milyonlarca seçmen, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu kapsamında sandık başına gitti. Oy verme işlemi Türkiye genelinde saat 17.00 itibariyle son buldu.



Sandıklarda oy sayım işlemleri başlarken CHP yandaşları, 14 Mayıs'ın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim yarışını önde tamamladığı illerdeki vatandaşları hedef almaya devam ediyor.

Sosyal medya provokatörü AK Parti seçmenini hedef aldı: Şanlıurfa'yı bombalasam içim ancak soğur

Twitter hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti seçmenini hedef alan bir sosyal medya kullanıcısı, skandal ifadelere yer verdi. Kemal Eren Berk, isimli provokatör, Şanlıurfa'yı bombalamak istediğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Şanlıurfa kadar şerefsiz, cahil, puşt bir memleket yoktur. Askerliğimi orada yapmıştım ve Şanlıurfa halkının ne kadar geri zekalı olduğunu o yıllarda görmüştüm. "Tayyip bizim son peygamberimiz" diyorlardı. Bu kulaklar bunu işitmişti. Ayrıca 12 Eylül referandumunda jandarma olarak bölgede köyleri geziyorduk ve aynı bugünkü gibi oy kullanılıyordu. O günden bugüne bir şey değişmemiş. Şanlıurfa'yı baştan aşağı bombalasam içim ancak soğur."

Kemal Eren Berk, skandal ifadelerini yer aldığı paylaşımını gelen tepkiler üzerine kaldırdı.



Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026