|

Tacizci ölüme sürükledi

Esenler'de kendisini sürekli taciz eden kişiyi kovalayan ağabeyinin peşinden giden kadın, arabanın altında kalarak can verdi. Yerdeki cesede çarpmamak için direksiyonu kıran bir başka otomobilin sürücüsü ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Yeni Şafak
00:00 - 6/08/2004 Cuma
Güncelleme: 16:13 - 25/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Esenler'de meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Birlik Mahallesi Atışalanı Üst Geçidi yakınında kız kardeşi Aysel Gökçe'yi telefonla ve evinin yakınına gelerek taciz ettiği öne sürülen şahısı gören Fevzi Gökçe, bu kişiyi yakalamak istedi. Kendisini görünce kaçmaya başlayan şahsı kovalayan Fevzi Gökçe, üst geçit yakınındaki otoyoldan karşı yola geçti. Aysel Gökçe de yolun karşısına geçmeye çalışınca, Aydın Bayhan'ın (25) kullandığı 34 GUM 44 plakalı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Cesede çarpmamak için öldü
Kazanın ardından Abidin Onurlu'nun (60) yönetimindeki 34 VE 0182 plakalı bir başka otomobil yerde yatan Aysel Gökçe'nin cesedine çarpmamak için manevra yaparken önünde giden kamyonete çarptı. Abidin Onurlu hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Aydın Bayhan ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
20 yıl önce