|

TSK, Afrin'de terör hedeflerini böyle vurdu

TSK'nın Afrin Harekatı'nda tankların terör örgütü YPG hedeflerini vurma anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, terör örgütlerine ait hedefler Türk tankları tarafından vuruldu. TSK'dan yapılan bilgilendirmeye göre, terör örgütü hedeflerine 6 adet tank atışı yapıldı. Hedefler, başarılı bir şeklide imha edildi.

Yeni Şafak
14:12 - 26/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:43 - 26/02/2018 Pazartesi
TSK, Afrin'deki terör hedeflerini tank atışıyla böyle vurdu.
TSK, Afrin'deki terör hedeflerini tank atışıyla böyle vurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Türk tankları, terör örgütü YGP hedeflerine 6 atışı yaparak terör hedeflerini imha ediyor.

HEDEFLER İMHA EDİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ( TSK) yapılan bilgilendirmeye göre, terör örgütü hedeflerine 6 adet tank atışı yapıldı. Hedefler, başarılı bir şeklide imha edildi.

TSK, daha önce de YPG/PKK-DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristlerle silah ve mühimmat taşıyan konvoyu, Afrin'in güneydoğusundan şehre yaklaşırken kara ateş destek vasıtalarıyla vurmuştu.

  • 38 günde 2059 terörist etkisiz hale getirildi
  • Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 2059 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

#TSK
#Afrin
#Zeytin Dalı Harekatı
#tank
6 yıl önce