
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla 81 ilde düzenlenen “Terörsüz Türkiye İçin Millî Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” kapsamında İstanbul Bakırköy’de “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik” temalı toplantı yapıldı.
Toplantıda konuşan TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, “Terörsüz Türkiye, ülkemize parmak sallayan emperyalist güçlerin alayına rest çekmektir” dedi. Adan, Türkiye’nin bugün bu coğrafyanın merkezinde barış ve insanlık adına direnen son güvenli kale olduğunu kaydetti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız da kurulan komisyonun tüm siyasi partilere açık olduğunu ve toplantılarda söylenen her sözün tutanak altına alındığını belirtti. İsmail Faruk Aksu ise “Terörsüz Türkiye” hedefinde pazarlık yapılmadığını, Anayasa’nın ilk dört maddesinin tartışmaya açılmayacağını ifade etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, terörsüz bir Türkiye’nin yatırımları artıracağını, ülkenin bölgesel bir ekonomik güç haline gelmesini sağlayacağını vurguladı.









