|

Üç Bakan Diyarbakır'da

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, Diyarbakır'da kamu kurumları temsilcileriyle bir araya geldi.

Yeni Şafak
11:09 - 31/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:18 - 31/03/2016 Perşembe
AA

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Diyarbakır'da kamu kurumları temsilcileriyle bir araya geldi.



Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Bakanlar Yılmaz, Sarı ve Ünal, Diyarbakır Valiliği Toplantı Salonu'nda kamu kurumları temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.



Basına kapalı gerçekleşen toplantıda, Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve kamu kurum temsilcileri de yer aldı.



Toplantının ardından, düzenleyecekleri basın toplantısıyla açıklamalarda bulunacak olan Yılmaz, Sarı ve Ünal, daha sonra da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yemekli toplantıda da bir araya gelecek.



#bakanlar
#Diyarbakır
#toplantı
#Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz
#Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı
#Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal
8 yıl önce