|

Ali Erkazan: Altan bana 5 bin lira ateş etti

Oyuncu Ali Erkazan, 2. Sayfa programına konuk oldu. Sorulan soruları yanıtlayan oyuncu Ali Erkazan, evinin borçlarını ödeyemediğini söyledi. 'Borçlarımı düşünmekten uyuyamıyorum' diyen Erkekli'ye destek vererek, "Altan Erkekli Sağ olsun bana 5 bin lira ateş etti. Hala borcum var ona. Şimdi 5 bin TL'yi neden istedim merak ediyorsunuz değil mi? Sosyal ihtiyaçlar" dedi.

Yeni Şafak
15:19 - 29/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:46 - 29/11/2018 Perşembe
Diğer
Ali Erkazan ve Altan Erkekli
Ali Erkazan ve Altan Erkekli

Türk sineması ve tiyatrosunun usta ismi Ali Erkazan katıldığı 2. Sayfa programında sorulan soruları yanıtladı. Maddi durumunun sıkışık olduğunu söyleyen oyuncu Erkazan, arkadaşı Altan Erkekli'den borç aldığını söyledi. Kendisi gibi Altan Erkekli'nin de borcu olduğunu borçları nedeniyle gözüne uyku girmediğini de ifade etti.

Evinin kirasını ödeyemiyor

Altan Erkekli'nin kendisine 5 bin lira borç verdiğini söyleyen Ali Erkazan şöyle konuştu:
  • "Altan Erkekli benim arkadaşım değil, yoldaşımdır. Altan'ın evi vardı. Evini satmıştır, başka ev almıştır. Borçlanmıştır. Borcu olan insanın gözüne uyku girmez zaten. Geçenlerde bir sıkıştım. Sağ olsun bana 5 bin lira ateş etti. Hala borcum var ona. Şimdi 5 bin TL'yi neden istedim merak ediyorsunuz değil mi? Sosyal ihtiyaçlar. Evinin kirasını ödeyemiyorsun."
#Altan Erkekli
#Kira
#Para
5 yıl önce