|

Filistinli model Bella Hadid: Telefon numaram sızdırılmış ölüm tehditleri alıyorum

Filistin asıllı ünlü manken Bella Hadid, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda telefon numarasının sızdırıldığını duyurdu. Uzun süredir sessiz kaldığı için özür dileyen Hadid, "Ölüm tehditleri alıyorum, ailem tehlikede” dedi. Ancak tehditlerden korkmadığını söyleyen ünlü model, "Filistin'deki insanlar ve çocuklar, özellikle Gazze'dekiler, sessiz kalmamamıza dayanamazlar. Biz değil, onlar çok cesur" ifadelerini kullandı.

14:49 - 27/10/2023 Cuma
Yeni Şafak
Bella Hadid
Bella Hadid

Dünyaca ünlü Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid, sosyal medya hesabı üzerinden İsrail-Hamas çatışması hakkında açıklamada bulundu.

60.5 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından uzun bir açıklama paylaşan Hadid, uzun süredir sessiz kaldığı için özür diledi.

Bella Hadid açıklamasına "Sessizliğim için beni bağışlayın" diyerek başladı.


'Artık sessiz kalmayacağım'

Telefon numarasının sızdırıldığını bu nedenle ölü tehditleri aldığını şu sözlerle duyurdu:

"Her gün ölüm tehditleri alıyorum. Telefon numaram sızdırılmış ve ailem tehlikede. Artık sessiz kalmayacağım. Korku bir seçenek değil. Filistin'deki insanlar ve çocuklar, özellikle Gazze'dekiler, sessiz kalmamamıza dayanamazlar. Biz değil, onlar çok cesur" dedi.


'Yas tutuyorum'

"Gazze'ye yapılan saldırılarda hayatını kaybeden ve aile üyelerini kaybeden çocuklar için yas tutuyorum" ifadelerini kullanan Hadid, "Filistinli olmanın ne kadar zor olduğunu anlamak çok önemli, dünya bizi barış istemeyen teröristler olarak görüyor" ifadelerini kullandı.




#Bella Hadid
#Filistin
#İsrail
6 ay önce