|

Mekke’nin Fethi 31 Aralık gecesi 81 ilde programlarla idrak edilecek

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), geleneksel hale gelen Mekke’nin Fethi programlarını bu yıl da 81 il ve yüzlerce farklı bölgede büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sene COVID-19 pandemisi nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenen program, bu sene salonlarda yüz yüze düzenleniyor.

12:33 - 30/12/2021 Perşembe
Güncelleme: 12:57 - 30/12/2021 Perşembe
Yeni Şafak
Anadolu Gençlik Derneği
Anadolu Gençlik Derneği
Fethin 1391. Yılı münasebetiyle 31 Aralık Cuma günü gerçekleşecek olan Mekke’nin Fethi programları, büyük heyecanla bekleniyor.
“Duamız; İnsanlığa Bir İnşirah, İnsanlığa Bir Müjde”
sloganıyla düzenlenecek olan programlarda, konuşmacıların yanı sıra Kur’an’ı Kerim tilavetleri, sinevizyon ve sahne gösterileri gibi birçok zengin içerik bulunuyor.


AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan, tüm halkı Türkiye genelinde salonlarda düzenlenecek programlara
şu sözlerle
davet etti:
“Her sene tüm halkımızın da katılımıyla büyük bir heyecan ve şevkle gerçekleştirdiğimiz Mekke’nin Fethi programını, 1391. Yıl dönümü münasebetiyle bu sene de ülkemizin dört bir yanında, 81 ilde, yüzlerce ilçede gerçekleştireceğiz. Fethin manasını ve Peygamber Efendimiz (sav)’in ortaya koymuş olduğu duruşu anlamak, idrak edebilmek adına sizlerle bir araya geleceğiz.

31 Aralık Cuma gecesi salonlarda gerçekleştireceğimiz Mekke’nin Fethi programlarına tüm halkımızı davet ediyoruz. Fethin ruhunu birlikte yaşayabilmenin heyecanıyla tüm halkımızla bir arada olmak istiyoruz.”
#AGD
#Anadolu Gençlik Derneği
#Mekke
#Mekke'nin Fethi
#Salih Turhan
2 yıl önce