|

Müslüman olan Della Miles: Allah gösterecek nerede olacağımı

Michael Jackson ile Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ve geçtiğimiz günlerde Müslüman olan ABD'li şarkıcı Della Miles, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışmasını, Türkiye sevgisini anlattı. Miles geleceğe dair şöyle konuştu: Bu ülkeyi seçiyorum. Türkiye'de olmayı seviyorum. Geleceğin nerede olduğunu bilmiyorum. Allah gösterecek benim nerede olacağımı, nasıl bilebilirim ki?

11:05 - 4/05/2019 Cumartesi
Güncelleme: 11:20 - 4/05/2019 Cumartesi
Diğer
Della Miles
Della Miles

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ABD'li sanatçı Della Miles, bir dizi konser görüşmesi için geldiği İstanbul'da Müslüman olmuştu. Türkiye ve Türk insanına olan hayranlığını her fırsatta dile getiren başarılı sanatçı, dün Habertürk ekranlarında yayınlanan Burası Haftasonu isimli programa konuk olarak, İslamiyetle buluşmasını, Türkiye sevgisini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tanışmasını anlattı.

"7 yıl önce bana teklif geldi Türkiye'de birkaç konser vermem için. İlk yıl benim hayatımda önemli ve iyi anlamda güzel bir darbeydi. Daha sonraki 2 yıl boyunca çok sık gelip, gittiğimde insanların kültürü beni çok etkiledi.

  • Ben buraya tatile gelmeye başladım ve Türkiye hakkında daha çok bilgi edinmek istedim. Çeşme'de çalıştım. Daha sonra Dalyan'a tatil yapmak ve dinlenmek için gittim. Bir gün plajdan botla Dalyan'a doğru gelirken eski, yıkık bir ev gördüm. O evi görür görmez Allah'tan o evi istedim, dua ettim. Ama hiçbir bilgi yok, telefon numarası yok. Ertesi gün bir kişi ile tanıştım, konuşmaya başladık. Buraya tatile geldiğimi ve oraya yerleşmek istediğimi söyledim, evi tarif ettim. O kişi ev sahibinin komşusu olduğunu ve tanıdığını söyledi. İletişim kurduktan sonra ev tamir edildi ve yerleştim. Ama çok yoğun olduğum için 1 senede sadece 1 ay orada yaşayabildim. "

Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderlerinden biri: Bana 15 dakikasını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Della Miles, o anları şöyle anlattı:

"Ben şok oldum, inanamıyorum. Recep Tayyip Erdoğan dünya liderlerinden birisi ama ben kimim ki onunla tanışabildim? Ve bana 15 dakikasını verdi. Tabii ki korumaları vardı ama o bana geldi. Koruma bandını çekerek eşi Emine Erdoğan bana sarıldı. İlgi gösterdiler, sorular sordular. Bir dünya liderinden bunu beklemiyorsunuz. O sanki bana bir başkan gibi değil de benim düzeyimde bir insan gibi yaklaştı. Ben çok heyecanlı gözüküyordum."




#della miles
#müslüman
#türk
5 yıl önce