|

Necati Şaşmaz boşanıyor

Necati Şaşmaz iki çocuğunun annesi 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz'dan boşanıyor. Daha önce ayrılacakları iddia edilen çift, söylentileri yalanlamıştı.

Yeni Şafak
11:08 - 30/01/2019 الأربعاء
Güncelleme: 12:27 - 30/01/2019 الأربعاء
Yeni Şafak
Necati Şaşmaz
Necati Şaşmaz

Kurtlar Vadisi' dizinde canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle ünlenen oyuncu Necati Şaşmaz, 2012 yılında Nagehan Kaşıkçı ile evlenmişti. Şaşmaz çiftinin evliliklerini sonlandırma kararı aldığı ortaya çıktı.

Daha önce de boşanacakları konuşulan Şaşmaz çifti iddiaları yalanlamıştı. Necati Şaşmaz
''İddialar asla gerçeği yansıtmıyor. Dizi öncesi bu tür karalayıcı haberlerin çıkması manidar''
şeklinde konuşmuştu.

Necati Şaşmaz kimdir?

Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'da Zaza kökenli Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz'dır. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adında iki hardeşi vardır. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini Kanada'da tamamladı.

ABD'de 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiğinde geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz,ailesinin çekinceleri ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekten vazgeçti. Necati Şaşmaz hayatını Türkiye'de devam etme kararı aldı. Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden Osman Sınav'la bir iş görüşmesine oturdu.

Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz, seni de baş rolde düşünüyorum" sözlerine, düşünmek istediğini söyleyen Necati Şaşmaz, bir ay sonra bu teklifi kabul etti. 2003 yılında gösterilmeye başlayan "Kurtlar Vadisi" adlı dizi filmde Necati Şaşmaz Polat Alemdar karakterinde rol aldı.

#Necati Şaşmaz
#Boşanmak
#Nöbet
#Oyuncu
٪d سنوات قبل