|

Necati Şaşmaz eşinden 10 milyon lira istiyor

Necati Şaşmaz 7 yıllık eşinden ayrılıyor. Oyuncunun avukatı mahkemeye sunduğu boşanma dilekçesinde tarafların evlilik birliğinin Nagehan Şaşmaz'ın ağır kusurlu eylemleri nedeniyle sarsıldığını söyledi. Şaşmaz, eşinden 10 milyon lira tazminat ve iki çocuklarının velayetini istiyor.

Yeni Şafak
09:38 - 31/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 09:52 - 31/01/2019 Perşembe
Diğer
Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz 7 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı.
Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz 7 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı.

Necati Şaşmaz, 7 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Nagehan Şaşmaz’dan boşanmak üzere mahkemeye başvurdu. Oyuncunun avukatı, Anadolu Aile Mahkemesi’ne sunduğu boşanma dilekçesinde, tarafların evlilik birliğinin Nagehan Şaşmaz’ın ağır kusurlu eylemleri neticesinde temelinden sarsıldığını, evlilik birliğinin sürdürülebilirliğinin ortadan kalktığını ileri sürdü.

Velayeti de istiyor

Devamında, bu nedenle çiftin boşanmalarına, çocukların velayetinin babaya verilmesine, mahkemenin aksi kanaatte olması halinde ortak velayet olarak düzenlenmesine karar verilmesini talep etti.

Dilekçede, aynı zamanda Alman vatandaşı olmaları sebebiyle çocukları yurt dışına çıkarıp bir daha getirmeyebileceği tehlikesi söz konusu olduğundan, çocuklar için Alman pasaportlarına da işlenecek şekilde tedbiren yurt dışına çıkış yasağı konulması istendi.

#necati şaşmaz
#nagehan şaşmaz
5 yıl önce