|

Sıla'dan cesaret alan kadın kendisini döven kocasını şikayet etti

Ahmet Kural'dan dayak yediğini söyleyerek geçtiğimiz ay şikayetçi olan ve 3 ay uzaklaştırma kararı alan Sıla, şiddet gören kadınlara örnek oldu. 2 aylık evli olduğunu söyleyen genç kadın eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını olayın bıçaklanmaya kadar gittiğini ifade etti. Sıla'nın şikayetçi olmasından cesaret aldığını belirten genç kadın, 3 aylık uzaklaştırma kararı aldı ve boşanma davası açtı.

Yeni Şafak
10:12 - 2/12/2018 Pazar
Güncelleme: 10:42 - 2/12/2018 Pazar
Yeni Şafak
Sıla'nın kolundaki darp izleri dava dosyasındaki delillerden biri.
Sıla'nın kolundaki darp izleri dava dosyasındaki delillerden biri.

Sanatçı Sıla Gençoğlu geçtiğimiz haftalarda avukatıyla adliyeye gelerek oyuncu Ahmet Kural tarafından darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Türkiye'nin uzun süre tartıştığı olay şiddet gören bazı kadınlara da örnek oldu.

Instagram'da yaptığı paylaşımlar ve haberleriyle bilinen Bilal Özcan, kendisine gelen mesajı takipçileriyle paylaştı. Y.A. isimli genç kadın eşinden şiddet gördüğünü hatta olayın bıçaklanmaya kadar gittiğini itiraf etti. "Benim dönüm noktam Sıla'nın olayı oldu. Darp raporu alıp şikayetçi olmama Sıla cesaret verdi. Ama şu an yine tehdit ediyor, küfür ediyor" ifadelerini kullanan Y.A., şiddete karşı durmak için uzaklaştırma kararı aldı ve boşanma davası açtı.


#Sıla Gençoğlu
#Ahmet Kural
5 yıl önce