|

Türk 'hacker'lar saygısız PAOK'a fena ders verdi

00:00 - 28/08/2010 Cumartesi
Güncelleme: 18:39 - 28/08/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Türk 'hacker'lar saygısız PAOK'a fena ders verdi
Türk 'hacker'lar saygısız PAOK'a fena ders verdi

PAOK taraftarları ve Yunan basını Fenerbahçe karşısındaki başarıyı fazlasıyla abarttı. PAOK sitesine konula bir görsel grafikte Ayasofya'ya haç dikip, minarelerini yok eden PAOK, Türk halkında infiale neden oldu.


Ancak Türk hackerlar boş durmadı, Ayasofya'ya saygısızlığın acısını PAOK sitesini çökerterek çıkardı. Siteye Türkçe ve Yunanca olarak bırakılan mesajda "Siz Ayasofya'yı yıkamazsınız ama biz sanalı başınıza yıkarız" denilirken Ayasofya camiinden ezan sesi duyuluyordu.


AYASOFYA'NIN KUBBESİ'NE HAÇ DİKMİŞLERDİ

PAOK'un, Fenerbahçe'yi eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalması Yunanistan'da bayram havası yaşattı. PAOK taraftarının internet sitesi olayı abarttı. Ayasofya'nın kubbesine haç koyan, minareleri de yok eden görsel çalışmada, bir Yunanlının, Ayasofya semalarında “PAOK Kartalı”nın uçuşunu zevkle izlediği betimlendi.


Yunan basını ise maçı, “İstanbul'da imparator”, “PAOK İstanbul'u aldı”, “İstanbul Onun” başlıklarını kullanırken, turu getiren golü atan Muslimoviç için de “İstanbul'da paşa oldu” yorumları yapıldı.


O SAYGISIZ GÖRÜNTÜ ARTIK YOK
Bu haber tüm yuta ve avrupada tepki alırken Sanalda tepki geçikmedi yine her zamanki gibi
hack sitesinin aktif hack grubu AKINCILAR olaya tepkilerini ilgili sitenin en önemli haber kaynaklarından olan
/ sitesini hackleyerek verdiler..

Ancak Türk hackerlar boş durmadı. Ayasofya'nın acısını PAOK sitesini çökerterek çıkardı. Bu gelişme sonrasında Ayasofya'ya saygısızlık içerek görüntüleri siteden çıkarmak zorunda kaldı.


Saldırı kayıtları:

14 yıl önce