|

İlkyardım Eğitimi Almanın Faydaları

Eğitim hayatın her anında olmazsa olmaz haline gelmiştir. Günlük yaşamda ya da iş hayatında başımıza neler gelebileceğini bilemeyiz.

Yeni Şafak ve
12:59 - 31/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:46 - 7/12/2017 Perşembe
Diğer
İlk Yardım
İlk Yardım
Gün içinde küçük veya büyük kazalarla karşılaşmamız mümkün. Bu gibi durumlarda başa buyruk şekilde hareket etmek yaralıya sadece zarar verir. Düzenli aralıklar ile
almak çok faydalı olacaktır.
İlkyardım eğitimi
ve
ile çok sık karşı karşıya kalmışsınızdır. Bu eğitimler çoğu iş yerlerinin başlıca kriterleri arasında yer alıyor. Doğru müdahalelerde bulunabilmek için bu eğitimleri almanızda yarar vardır.

Bu konuda bilinçli hareket etmek hayat kurtarır. Etraftan duyma bilgilerle olay yerinde bulunan hastaya yardımda bulunamazsınız. Bu nedenle mutlaka bir ilk yardım eğitimi almanızda fayda vardır.

İlk yardım eğitiminin asıl amacı hayati tehlikenin oluştuğu kaza anında, ani rahatsızlanma geçiren hastalarda sağlık görevlilerinin alana gelene kadarki süreçte hastanın veya kazazedenin durumunun kötüleşmesini önlemektir. Bu durumda hiçbir araç gereç kullanımı ve ilaç kullanımı da söz konusu değildir. Ayrıca doğru şekilde yardım çağırmayı da öğretmek amaçlarımız arasında yer alıyor.

İş güvenliği sertifikası bir çok iş yerinde zorunlu hale gelmiştir. Bu durumda iş alanlarında oluşabilecek kazaların önüne daha fazla geçilebiliyor. Pek çok iş yeri kuralına göre iş ortamı oluşturmaktan geri çekiliyor. Bunun nedeni genel olarak iş güvenliği eğitiminin olmaması olabiliyor. Daha bilinçli ve profesyonel olup işinize devam edebilirsiniz.

Bu konuda Türkiye’nin en yetkin özel eğitim şirketlerinden biri merkezi İzmir’de bulunan Akademi Akad Özel Eğitim Merkezi dir. Kriz anında veya acil müdahale gerektirecek anlarda daha bilinçli ve eğitimli bir nesil yetiştirmek hedeflemektedirler. Bu bilgiler ile beklenmedik bir zamanda bir insanın hayatını kurtarabilirsiniz.

Akademi Akad, kurulduğu günden itibaren en kaliteli ilkyardım ve diğer acil durum eğitimlerini vermeye devam etmektedir. İlkyardım sertifikası alan bireyler ilkyardımı çok rahat ve bilinçli bir şekilde her daim yapabilirler.

İş kazaları günlük yaşamda sıkça karşılaştığımız durum haline geldi. Birçok ihmal ve bilinçsiz bir yönetimle gün geçtikçe de artıyor. Bu olaylara son verebilmek adına en kaliteli eğitimi vermek, iş alanlarında oluşacak kazaları azaltmayı hedeflemek gerekmektedir.

İş güvenliği eğitimi ve ilkyardım eğitiminin yanı sıra acil durum eğitimi, ileri yangın eğitimi, özel yangın eğitimi, risk analizi eğitimi, ergonomi eğitimi gibi alanlarda da ileri kalitede hizmet veriyoruz.

Akademi Akad ayrıcailkyardım eğitici eğitimi de vermektedir. Bu eğitimi ATT, biyolog, hemşire, veteriner, doktor ve paramedik gibi sağlık personeli olan kişiler alabilir. Böylece bilgileri güncel ve yeni gelişmelerden haberdar olabilmektedirler.

Kurumsal sanayi şirketlerinin de her zaman ilk tercihi olarak özel eğitim firması gün geçtikçe gelişim göstererek en iyi eğitimi vermeye devam etmektedir. Dileriz ihtiyacınız olmaz ama bir gün olursa ilkyardım eğitimi almış olmanızda fayda vardır.

#ilk yardım
#iş kazası
#eğitim
7 yıl önce