|

Kayserispor Galatasaray canlı izle! Kayseri GS canlı skor

Kayserispor Galatasaray canlı izleme bağlantısı, canlı skor ve maçı an be an canlı takibine haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir takımlarının 3 puan aldığı haftada Galatasaray'a galibiyet şart. Kayseri deplasmanına giden Galatasaray kritik ve zorlu bir maça çıkıyor. İşte Kayserispor Galatasaray canlı takibi...

Yeni Şafak
17:07 - 22/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 18:02 - 22/01/2018 Pazartesi
Diğer
KAYSERİSPOR GALATASARAY CANLI İZLE-CANLI SKOR-CANLI TAKİP
KAYSERİSPOR GALATASARAY CANLI İZLE-CANLI SKOR-CANLI TAKİP

Kayserispor Galatasaray canlı izleme bağlantısı, canlı skor ve maçı an be an canlı takibi haberimizde. Süper Lig'de şampiyonluk yarışı bu sezon oldukça çekişmeli. Galatasaray, Süper Lig’in 18. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Kayserispor ile 44. kez karşı karşıya gelecek. Söz konusu maçlarda Galayasaray’ın 26’ye 3 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00’de Kadir Has Stadyumu’nda Kayserispor ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 17 haftada İstanbul temsilcisi 11 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik sonucunda 35 puan toplarken, Kayseri ekibi ise 8 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 6 beraberliğin ardından 30 puan aldı.


Kayserispor Galatasaray
44. randevu

İki takım Süper Lig’de tarihinde bugüne kadar 43 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Galatasaray 26 kez sahadan galip ayrılırken, Kayserispor ise üç kez rakibini mağlup etti. 14 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Bu sezon Süper Lig’in ilk haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan maçı Galatasaray, 4-1 kazanmıştı.

KAYSERİSPOR GALATASARAY CANLI TAKİP, CANLI SKOR:

(Maçı sadece Bein Sports üyeliği olanlar canlı olarak izleyebilir.)

Maicon cezalı, Ndiaye, Feghouli ve Muslera sınırda

Galatasaray’da Kayserispor karşından Brezilyalı defans futbolcusu Maicon cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda Badou Ndiaye, Sofiane Feghouli ve Fernando Muslera da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üç futbolcu sarı kart görmesi halinde gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Osmanlıspor müsabakasında takımını yalnız bırakacak.

Düdük Cüneyt Çakır’da

Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak da Barış Şimşek görev alacak.

Dört maçtır deplasman puanına hasret

Kayserispor'la yarın rakip sahada karşılaşacak sarı-kırmızılı ekip, deplasmanda puana hasret durumda. Galatasaray, rakipleriyle dış sahada oynadığı son 4 lig maçını da kaybederek kötü bir seriye imza attı. Ligdeki son dış saha puanlarını, 8. haftada Atiker Konyaspor'u 2-0 yenerek elde eden sarı-kırmızılılar, ardından Trabzonspor (1-2), Medipol başakşehir (1-5), Beşiktaş (0-3) ve Evkur Yeni Malatyaspor'a (1-2) deplasmanda yenilmekten kurtulamadı.

Galatasaray’da Gomis şoku

Galatasaray’da Kayserispor maçı öncesi Gomis şoku yaşanıyor.Galatasaray, Süper Lig’in 18. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlarken, sakatlığı bulanan Gomis, kadroda çıkarıldı.Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki yapılan antrenmanda idmana koordinasyonlu ısınma ile başlandı. Daha sonra altıya üç dar alan oyunu oynandı. Ana bölümde sınırlı alanda taktik oyun gerçekleştirildi. Antrenman, rejenerasyon koşusu ve soğuma hareketleriyle tamamlandı.Ahmet Çalık, tedavisinin ardından salonda kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Bafetimbi Gomis, tedavisinin ardından günü düz koşuyla geçirdi. Fernando Reges, kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı adaptasyon çalışması yaptı.Galatasaray, Kayserispor karşılaşması için bu akşam saat 21.00’de Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Kayseri’ye hareket ederek mücadele öncesi kampa girecek.

Galatasaray’ın Kayserispor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor
:"Fernando Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Jason Denayer, Eray İşcan, Sofiane Feghouli."

#Canlı izle
#canlı skor
#Galatsaray Kayserispor canlı
#Galatsaray Kayserispor canlı skor
#Galatsaray Kayserispor canlı takip
#Galatsaray Kayserispor canlı izle
#Galatsaray Kayserispor
6 yıl önce
default-profile-img