Türkiye'nin en çok izlenen müzikallerinden olan ve ilk kez 28 yıl önce sahnelenen “Hisseli Harikalar Kumpanyası”, 2007-2008 sezonunda da seyirci ile buluşacak. Beşiktaş Kültür Merkezi ve Bonus Card iş birliğiyle sahnelenecek müzikalde, oyuncular, dansçılar, orkestra ve teknik ekip ile birlikte yaklaşık 80 kişilik bir kadro görev alacak.
Haldun Dormen'in yönettiği, müziklerini Zeynep Talu'nun yazdığı, Melih Kibar'ın bestelediği müzikalin orijinal hali korunarak güncellendiği 2007 versiyonunda, ilk kadrodan Erol Evgin, Ayşen Gruda ve Kartal Kaan rol aldı.
Müzikalde Ayça Varlıer, Ruhsar Öcal, Nazlı Tosunoğlu, Selahattin Taşdöğen, Nuri Gökaşan, Umut Kurt, Metin Keçeci, Ethel Mulinas Araf, Pelin Öztekin, Jinet Bahar, Barış Perker, Ezgi Mola, Cem Akkaş ve Nevin Özlem oynadı.
Anadolu'da bir çadır tiyatrosunun assolistinin büyük bir gazinoya transfer olması üzerine assolist arayışı ve kumpanyanın gösteri yaptığı köy ağasının yeni assoliste aşık olmasıyla gelişen komik olayların konu edildiği müzikal, 10 Kasımda Bostancı Gösteri Merkezi, 8 Aralıkta TİM Maslak Show Center'da seyirci karşısında olacak.
“Hisseli Harikalar Kumpanyası”, ilk olarak 1979 yılında Egemen Bostancı'nın yapımcılığında Şan Sineması'nda seyirciyle buluştu.
1982 yılına kadar Türkiye'nin dört bir yanında 600'ü aşkın temsil gerçekleştiren müzikalde, Erol Evgin, Nevra Serezli, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Mehmet Ali Erbil, Turgut Boralı ve İlyas Salman rol aldı. Müzikal bu yıl, 28 yıl aradan sonra ilk kez 26-27 Haziran tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda seyircinin karşısına çıkmıştı.






