
Napoli Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ülkemizi temsil eden Beşiktaş ise İtalyan ekibi Napoli ile karşılaşıyor. Şampiyonlar Ligi’nde bazı maçların şifreli kanallardan yayınlanmasının ardından taraftarlar da Beşiktaş’ın maçının hangi kanalda olduğunu merak ediyor. Peki Napoli Beşiktaş maçı hangi kanalda ve şifreli mi?
Napoli Beşiktaş maçı hangi kanaldan izlenebilecek? Şampiyonlar Ligi B Grubu maçlarında İtalyan rakibi Napoli ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Taraftarlar ise bu maçın hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyor. İşte Napoli Beşiktaş maçı kanal bilgileri…
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. haftasında yarın İtalya'nın Napoli takımına konuk olacak.
Grubun ilk maçında deplasmanda Benfica ile 1-1 berabere kalan ve sahasında Dinamo Kiev ile oynadığı karşılaşmadan da aynı skorla ayrılan siyah-beyazlı ekip, ilk galibiyetini Napoli karşısında almaya çalışacak.
Napoli ile Beşiktaş arasındaki mücadele yarın TSİ 21.45'te San Paolo Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı, Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev yönetecek. Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacak.
Beşiktaş, son antrenmanını maçın oynanacağı statta bu akşam yapacak. Antrenman öncesi teknik direktör Şenol Güneş ile bir futbolcu, düzenlenecek basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.
Beşiktaş'ta Napoli maçı öncesinde Oğuzhan Özyakup'un sakatlığı sürüyor.
Galatasaray maçında sakatlanan ve bir süredir takımdan ayrı bireysel çalışmalar yapan siyah-beyazlı oyuncu, yarınki karşılaşmada da forma giyemeyecek.
Siyah-beyazlı takımın konuk olacağı Napoli'nin yarınki maç sonunda gruptan çıkma olasılığı bulunuyor.
B Grubu'ndaki ilk iki maçında deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-1 ve evinde Benfica'yı 4-2 mağlup eden Napoli'nin 6 puanı bulunuyor. İtalya temsilcisi, Beşiktaş'ı yenip, Dinamo Kiev ile Benfica'nın berabere kalması halinde 3 maç sonunda gruptan çıkmayı garantileyecek.
Napoli, Avrupa kupalarında evinde yaptığı son 18 maçta yenilmedi. Sahasındaki son yenilgisini 2012-2013'te UEFA Avrupa Ligi'nde Viktoria Plzen'e 3-0 mağlup olarak alan İtalya ekibi, evindeki 18 maçta 13 galibiyet ve 5 beraberlikle ayrıldı.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçları öncesinde B Grubu'nda puan durumu şöyle:
Takımlar O G B M A Y Puan
Napoli 2 2 0 0 6 3 6
Beşiktaş 2 0 2 0 2 2 2
D. Kiev 2 0 1 1 2 3 1
Benfica 2 0 1 1 3 5 1
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubunda Çarşamba akşamı Napoli-Beşiktaş arasında oynanacak maçta 3 Türk polisin de görev alacağı belirtildi.
İtalya Genel Soruşturma ve Özel Harekat Biriminin (DIGOS) Napoli sorumlularından bir yetkili, San Paolo Stadında yerel saatle 20.45te (TSİ 21.45) başlayacak olan karşılaşma öncesi, alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin açıklamalar yaptı.
Napoli kulübüne yakın bir radyo kanalına konuşan polis yetkilisi Vincenzo Bonagura, Şehre çok sayıda; 2 bin 500 Türk taraftarının gelecek olmasına rağmen Çarşamba günkü maç öncesi olumsuz sinyaller almıyoruz. Beşiktaş bir halk takımı ve onun taraftarları, sosyal yönü çok güçlü bir karaktere sahip. Beşiktaş taraftarı, millet ve ezilenler lehine hareket ediyor. Legia Varşova taraftarlarının Napolideki karşılaşma öncesi çıkardığı kavgaları düşünerek bu maç için iyi hazırlanıyoruz diye konuştu.
Türk taraftarlarının, sadece maçın değil, aynı zamanda Napolinin güzelliklerinin keyfini de çıkarmak için bu kente geleceğini belirten yetkili, Onlar bizim için taraftar-turist dedi.
Türkiyenin Roma Büyükelçiliği ile irtibatta olduklarını da söyleyen yetkili, Ayrıca 3 Türk polis meslektaşımız da işimizde bize yardımcı olacak dedi.
Yetkili, Beşiktaş taraftarının stada girişinin yerel saatle 14.00dan, rakip takım taraftarının ise 17.45ten itibaren yapılacağını da belirtti
Beşiktaş'ın Türk asıllı İsviçreli futbolcusu Gökhan İnler, siyah-beyazlılara transfer olarak çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.
Gökhan İnler, UEFA'nın internet sitesinde yer alan röportajında, Beşiktaş'a transfer süreci ve Şampiyonlar Ligi'nde eski takımı Napoli'ye karşı oynayacakları maçlarla ilgili değerlendirmede bulundu.
Sezon başında siyah-beyazlı kulübe transferinin çok hızlı bir şekilde gerçekleştiğini belirten 32 yaşındaki Gökhan İnler, "Geçmişte Türk takımlarının benimle ilgilendiğini neredeyse her gün duyuyordum ancak transferin gerçekleşmesi bu yıla kısmet oldu. Yıllardır takip ettiğim harika bir kulübe geldim. Çocukken Türkiye'deki derbi maçları izler ve İsviçre'de büyüdüğüm eve çok yakın yerde yapılan Beşiktaş kamplarını izlemeye giderdim. Beşiktaş her zaman kalbimdeydi. Beşiktaş'a gelerek çocukluk hayalimi gerçekleştirdim." ifadelerini kullandı.
İstanbul'daki ilk günlerinin kendisi için kolay olmadığını da aktaran tecrübeli orta saha oyuncusu, takım arkadaşları ve teknik direktörünün yardımıyla adaptasyon sürecini atlattığını belirtti.
İsviçreli milli futbolcu Gökhan İnler, Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda eski takımı Napoli ile 19 Ekim Çarşamba ve 1 Kasım Salı günleri oynayacağı maçlar öncesi heyecanlı olduğunu ifade etti.
Napoli ile oynanacak iki maçı sabırsızlıkla beklediğini belirten Gökhan, "İtalya'da 4 sezon forma giydiğim ve gelişimime büyük katkı sağlayan kulüple tekrar karşılaşacak olmak heyecan verici. Udinese'de oynarken San Paolo Stadı'na çıkmış ve onlara gol atmıştım ama şimdi Napoli'ye eski futbolcuları olarak dönmek harika bir his. Arkadaşlarımı tekrar görmek ve onlara karşı oynamak güzel olacak." yorumunu yaptı.
Gökhan İnler, Napoli formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 2011-2012 sezonunda İspanya'nın Villarreal ve İngiltere'nin Chelsea takımlarına attığı golleri unutamadığını da sözlerine ekledi.







