|

AÖL sınav giriş yerleri! Açık Lise sınavı giriş belgesi! (aol.meb.gov.tr)

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav giriş yerleri ne zaman yayımlanacak? sorusu sınava girecek öğrenciler tarafından merak konusu. 2017 yılının ilk sınavlarından olan AÖL sınavı 7-8 ocak tarihlerinden yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav giriş belgeleri ile ilgili ayrıntıları haberimiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
12:49 - 2/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:03 - 2/01/2017 Pazartesi
Diğer

AÖL sınav giriş yerleri belli oldu mu? Açık lise sınav giriş belgeleri ne zaman yayımlanacak? soruları liseyi açıktan okuyan öğrenciler tarafından merak konusu oluyor.



Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri 7-8 Ocak tarihlerinde sınava girecek. Sınav giriş yerlerinin ise 3 Ocak salı günü açıklanacak. AÖL öğrenci giriş ekranında öğrenci numarası ve şifre ili giriş yaptıktan sonra ekrana gelen sayfada sol tarafta yer alan “Sınav Giriş Belgesi”'ne tıklayın. Daha sonra açılan pencerede 'Yazdır' kısmına tıklayıp sınava nerede gireceğinizi öğrenebilirsiniz.



AÖL sınav tarihleri


Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için 2016-2017 eğitim öğretim yılı ilk dönem sınavı 07-08 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu sınavın sonuçları 30 Ocak 2017 tarihinde açıklanacak. Açık Öğretim Ortaokulu 1. dönem sınavı ise 8 Ocak Pazar günü yapılacak.









#AÖL
#AÖL giriş
#Açık lise
#Açık öğretim lisesi
#Açık öğretim lisesi sınavı
#AÖL sınav giriş yerleri
#Açık Lise sınavı giriş belgesi
#MEB
7 yıl önce