|

Horoz Kargo Takip Nasıl Yapılır? Kargom Nerede?

Horoz kargo takibi için sipariş numarası veya takip numarası bilgisine ihtiyaç vardır. Bu sipariş numarası ve takip numarası gönderi numarası sahasına yazılmalı iken alıcı unvanı alıcı alanına yazılmalıdır. Alıcı alanına alıcının adı ve soyadı yazılmalıdır. Horoz kargo takip sorgulama yöntemleri çok çeşitlidir. Horoz kargom nerede, horoz kargo takip nasıl yapılır? İşte tüm bu soruların yanıtları yazımızda.

15:14 - 3/03/2021 mercredi
Güncelleme: 15:27 - 3/03/2021 mercredi
Yeni Şafak
Horoz kargo takip sorgulama
Horoz kargo takip sorgulama

Horoz kargo takibi için sipariş numarası veya takip numarası bilgisine ihtiyaç vardır. Kargo takip no olmadan hiç bir işlem yapamazsınız. Bu kargo takip çeşitleri şunlardır:

• İnternet Üzerinden Horoz Kargo Takibi

• Telefon Aracılığıyla Horoz Kargo Takibi

• Mobil Uygulama Üzerinden Horoz Kargo Takibi

• Şubeden Horoz Kargo Takibi

Horoz Kargo Gönderi Aşamaları Nelerdir?

Horoz kargo takip sıralamasında başlıca şunlar bulunur:

• Kargonun teslimat için hazırlanması

• Kargonun yola çıkması

• Kargonun teslimat şubesine gönderilmesi

• Kargonun kurye dağıtımına gönderilmesi

• Kargonun alıcıya teslim edilmesi

Horoz Kargo Takip Sorgulaması İnternet Üzerinden Nasıl Yapılır?

İnternet üzerinden horoz kargo takibi kargo takipleri için en hızlı ve en kısa yöntemdir. Horoz kargo internet sitesi olan internet adresi üzerinden kargo sahipleri kargolarının nerede olduğunun veya ne zaman teslim edileceğinin bilgilerine ulaşabilirler. Bu internet sitesinde kişilerin Horoz kargo takibi yapabilmeleri için internet sitesine üye olmaları gerekli değildir. İnternet sitesi üzerindeki “Kargom Nerede?” seçeneğinden kargo takip numarası girilerek kargoların güncel durumları hakkında bilgi sahibi olunabilir. Horoz kargo takibinde kargo takip numarasına veya sipariş fatura numarasına gerek vardır. İnternet sitesinde sadece kargo takipleri değil aynı zamanda kargo ücret hesaplanması gibi işlemlerde yapılabilir. Kargo ücret hesaplanmasında kargonun boyutu, kargonun büyüklüğü ve kargonun nereden alınıp nereye bırakılacağına göre değişkenlik gösterir.

Horoz Kargo Takibinde Telefon İle Sorgulama Nasıl Yapılır?

Telefon aracılığıyla horoz kargo takibi genellikle internet erişimi bulunmayan kişilerin tercih ettiği bir kargo takip sorgula yöntemidir. Kişiler güncel kargo bilgilerini öğrenebilmek için Horoz kargo çağrı merkezi numarası olan 0850 202 33 50 numarayı aramaları gerekir. Bu çağrı merkezi arandığında bir müşteri temsilcisi tarafından kargo sahiplerine kargo takip numarası, isim ve soy isim gibi bilgilerin sorusu sorulur. Horoz kargo takibinde güncel kargo bilgisi müşteri temsilcilerinden alınabilir. Ayrıca müşteri temsilcilerine danışılmak istene tüm kargo bilgileri danışılabilir. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken husus çağrı merkezleri aranırken müşteri temsilcilerinin mesai saatleri içerisinde olmalıdır. Aksi takdirde telefona cevap alınamaz. Bu durumlarda kargo sahipleri sesli mesaj bırakırsa müşteri temsilcileri mesai saatleri içerisinde ilgili kişilere geri dönüş yaparlar.

Horoz Kargo Takibi Mobil Uygulama Üzerinden Nasıl Yapılır?

Mobil uygulama üzerinden horoz kargo sorgulaması hem akıllı telefonlarda hem de akıllı tabletlere kullanılabilir. Mobil uygulama IOS tabanlı ve Android tabanlı tüm teknolojik cihazlarda aktif bir şekilde kullanılabilir. Horoz kargo takibi için bu mobil uygulama Microsoft Office, Apple Store ve Google Play Store’dan herhangi bir ücret karşılığı olmadan indirebilir. Bu mobil uygulama genellikle sürekli olarak kargo şirketini kullanan kişiler tarafından tercih edilir. Bu mobil uygulamada kargo takibi yapılmak için kargo takip numarası ilgili alana girilerek sorgulama yapılır. Böylece kargonun güncel durumu hakkında bilgi sahibi olunur.

Horoz Kargo Takibi Şube Aracılığıyla Nasıl Yapılır?

Şubeden horoz kargo takibi çok sık tercih edilmeyen bir yöntemdir. Teknolojinin gelişmesi ile kargo takip işlemleri de dijital platformlara taşınmıştır. Teknolojik gelişmeler sayesinde çoğu işlemler günlük hayatta daha hızlı halledilebilir, bunlardan biri de kargo takipleridir. Horoz kargo takibinin şubeden yapılması gereken durumlar vardır. Örneğin, kişiler evde bulunmadığında kargo eve giderse kurye kargoyu en yakın kargo şubesine bırakır. En yakın şubeden ilgili kişilere mesaj iletilir. Kargo sahipleri kargolarını yaklaşık bir hafta içerisinde almaları gerekir.

#horoz kargo
#horoz kargom nerede
#horoz kargo takip
il y a 3 ans