|

AK Parti Avrupa’da sahada olacak

Türkiye 24 Haziran seçimlerinde 3,5 milyon seçmen için yurt dışında 60 ülke ve 123 temsilcilikte sandık kuracak. Bunu dikkate alan AK Parti yurt dışındaki seçmene özel kampanya yürütecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/05/2018 Cuma
Güncelleme: 01:15 - 4/05/2018 Cuma
Yeni Şafak
AK Parti yurt dışındaki seçmene özel kampanya yürütecek.
AK Parti yurt dışındaki seçmene özel kampanya yürütecek.

Yeneroğlu, seçim için Avrupa ülkelerinde seçmenlerle bir araya gelecek. Avrupa’daki Türk seçmene AK Parti-MHP arasında oluşturulan Cumhur İttifakı’na neden ihtiyaç duyulduğu, ittifakın ayrıntısı ve 24 Haziran sonrasında Türkiye’nin tam anlamıyla tanışacağı cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin getirdiği yenilikler ve sağlayacağı faydalar anlatılacak.

GENÇLERE ÖZEL KAMPANYA

Türkiye’de olduğu gibi yurt dışında da genç seçmen önemli bir yer tutuyor. Yurt dışı seçmen içerisindeki 30 yaş altı gençlerin oranı yüzde 30’u buluyor. AK Parti, gençlerin oy kullanmalarını teşvik etmeye yönelik özel kampanyalar gerçekleştirecek.

12 DİLDE MATERYAL HAZIRLANACAK

Yurt dışında yaşayan seçmenler için Türkçe, Kürtçe, Arapça, Fransızca, İngilizce, Almanca, Flamenkçe, Norveçce, İtalyanca, Danca, Boşnakça, Macarca olarak tanıtım malzemesi hazırlanacak. Twitter, Facebook gibi sosyal medya ağları da etkin kullanılacak. Yurt dışına yönelik özel klipler hazırlanacak.

#AK Parti
#Avrupa
#Seçim
6 yıl önce