|

A Milli Futbol Takımı kritik İzlanda virajında

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’ndaki 9. maçında yarın Eskişehir’de İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan 10 maçta 6’ya 2 İzlanda’nın galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Yeni Şafak
11:10 - 5/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:42 - 5/10/2017 Perşembe
IHA
A Milli Futbol Takımı, yarın İzlanda ile saat 21.45’te Eskişehir Yeni Stadyumu’nda karşılaşacak.
A Milli Futbol Takımı, yarın İzlanda ile saat 21.45’te Eskişehir Yeni Stadyumu’nda karşılaşacak.
2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’ndaki 9. maçında A Milli Futbol Takımı, yarın İzlanda ile saat 21.45’te Eskişehir Yeni Stadyumu’nda karşılaşacak. Milliler, 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik sonucunda topladığı 14 puanla averajla üçüncü sırada bulunuyor. İzlanda ise 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucunda aldığı 16 puan ve averajla ikinci sırada yer alıyor.

11. randevu

  • Ay-yıldızlılar, İzlanda ile bugüne kadar 10 müsabakada karşı karşıya geldi. Bu maçlarda milliler, 2 galibiyet alırken, İzlanda ise 6 kez sahadan galip ayrıldı. 2 maçta ise kazanan çıkmadı. Geride kalan 10 maçta Milli Takım, rakip fileleri 10 kez havalandırırken, 18 gole kalesini kapatamadı.

Hedef 3 puan

  • Milliler, İzlanda maçından 3 puanla ayrılması durumunda gurubun son maçına avantajla girmiş olacak. Müsabakadan alınacak 3 puanla ay-yıldızlılar, grupta İzlanda’nın üzerine çıkmış olacak. A Milli Futbol Takımı, son hafta ise Finlandiya ile deplasmanda mücadele edecek. Son hafta oynanacak karşılaşmalarla birlikte grupta ilk iki sırayı alacak ülkeler belli olacak.

Eskişehir Yeni Stadı’nda üçüncü milli maç

  • Milli Takım, İzlanda maçını oynayacağı Eskişehir Yeni Stadı’nda üçüncü maçına çıkacak. Milliler, buradaki ilk sınavını Moldova ile oynanan özel maçta çıktı. Ay-yıldızlılar, bu maçtan 3-1 galip ayrıldı. A Milli Futbol Takımı, Eskişehir Yeni Stadı’ndaki ikinci maçında Hırvatistan’ı 1-0 mağlup etti.

Düdük Szymon Marciniak’ta

  • Maçı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak’ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak.
#Türkiye Milli Takımı
#İzlanda
7 yıl önce