|

ABD'de son perde

Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki Milliler, 4. maçında 4. galibiyet için ABD karşısına çıkacak. ABD, tıpkı Honduras gibi Dünya Kupası'nda boy gösterecek bir diğer ülke. Maç saat 21.00'da Show TV'de

.
00:00 - 1/06/2014 Pazar
Güncelleme: 23:46 - 31/05/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
ABD'de son perde
ABD'de son perde

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerine hazırlanan Türkiye, yaz kampının ABD ayağından bugün 4. ve son maçına çıkacak. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerine hazırlanan Türkiye, yaz kampının Avrupa ayağında Kosova'yı 6-1, İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-1 mağlup eden, ABD'de de Honduras'ı 2-0 ile geçen Milliler'in bugünkü rakibi Amerika Birleşik Devletleri. ABD'nin New Jersey eyaletinin Harrison kentinde oynanacak karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Tunus Futbol Federasyonu'ndan Slim Jedidi yönetecek.

TERİM: KAZANMAYA ALIŞMALIYIZ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kazanmayı alışkanlık haline getirmek istediklerini söyledi. Kampın oldukça verimli geçtiğini vurgulayan Terim, 'Önemli takımlarla hazırlık maçı oynuyoruz.

Bugün ABD karşısında oyun anlayaşımızda değişiklik olmayacak' dedi. Kazanmayı alışkanlık haline getirmek

istediklerini belirten Terim 'Taktik olgunluğu her sene gelişen bir takım yaratmak için çalışıyoruz. 1000 tane antrenman yaparsanız size gelen pozisyon 1001. olur. Sürprizle karşılaşmamak için her önlemi alıyoruz' şeklinde konuştu.

Milliler sahaya inmedi

A Milli Takım, maçın oynanacağı Red Bull Arena Stadı antrenman sahasında yapılması planlanan idmanı iptal ederek, konaklanan otelin spor salonunda rejenerasyon çalıştı. Antrenör Hamza Hamzaoğlu tarafından yapılan idmanın ardından futbolcular otelde dinlenmeye çekildi.

Basın toplantısı düzenleyen kaleci Onur, Ozan Tufan ve Gökhan Gönül sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
ALPER POTUK DA KADRODAN ÇIKARTILDI

A Milli Takım'ın ABD'de Honduras ile yaptığı özel maçta sakatlanan Alper Potuk, kadrodan çıkarıldı. Sol omzunda AC eklem çıkığı bulunan Alper, tedavisine İstanbul'da devam edilmek üzere Türkiye'ye geri döndü. A Milli Takım sağlık heyeti, Fenerbahçe Kulübü sağlık ekibiyle yapılan görüşmeler sonrası ve oyuncunun isteğini de dikkate alarak Alper Potuk'un kadrodan çıkarılmasına karar verdi. Milli futbolcu, sezon başı kampına yetiştirilmeye çalışılacak.

10 yıl önce