|

Amerika tatili pahalıya patladı

Arsenal’in sol bek oyuncusu Kieran Gibbs’in talihsizliği belki de milli takımdaki geleceğini değiştirdi. İngiltere Milli Takımı’nda Ryan Bertrand’ın sakatlanmasının ardından kadroya çağrılan Gibbs, tatile çıkmış olduğu için kadroya katılamadı ve Euro 2016 öncesinde önemli bir fırsatı tepmiş oldu.

Yeni Şafak
15:46 - 29/03/2016 Salı
Güncelleme: 12:51 - 29/03/2016 Salı
Diğer

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal'de Nacho Monreal'le forma savaşına giren Kieran Gibbs, talihsizliğinin kurbanı oldu. İngiltere Milli Takımı'na çağrılan sol beklerden Ryan Bertrand'ın sakatlanmasının ardından, teknik direktör Roy Hodgson kadroya Kieran Gibbs'i çağırdı.



EURO 2016 biletini büyük ihtimalle kaçırdı


Sporcope'nin haberine göre Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in milli takım arasında oyunculara izin vermesiyle Amerika Birleşik Devletleri'ne tatile çıkmaya karar veren Gibbs, milli takımdan gelen çağrının ardından gittiğine gideceğine pişman oldu. Euro 2016 öncesi kadroların belirlenmesi adına büyük önem taşıyan bu maçları kaçıran Kieran Gibbs de belki de bu kararıyla turnuva biletini kaçırmış oldu.




İngiltere'de sol bek pozisyonu için Danny Rose, Leighton Baines, Ryan Bertrand ve Kieran Gibbs gibi adaylar birbirleriyle yarışıyor.



#futbol
8 yıl önce