|

Ankaragücü-Beşiktaş: 1-4

Beşiktaş, ligin 13. haftasında Ankaragücü'ne konuk oldu. Elverişsiz zemin nedeniyle Ankara'dan Kayseri'ye alınan karşılaşmada, siyah-beyazlı takım Sırp yıldızı Adem Ljajic'in dikkat çeken performansıyla 3 puanı alan taraf oldu.

Yeni Şafak
20:57 - 24/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 20:58 - 24/11/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Adem Ljajic, Ankaragücü karşısında siyah-beyazlı formayla ilk gol sevincini yaşadı.
Adem Ljajic, Ankaragücü karşısında siyah-beyazlı formayla ilk gol sevincini yaşadı.

Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü, Kayseri'de ağırladığı Beşiktaş'a 4-1 mağlup oldu.

İlk yarıda üst üste atak geliştiren konuk ekip, skoru Adem Ljajic'in ayağından bulduğu golle açtı: 0-1. Bu dakikadan sonra hücumlarını sürdüren Beşiktaş 27'de Mustafa Pektemek ve 44'te Güven Yalçın'ın attığı gollerle farkı 3'e çıkardı. Siyah-beyazlı takımın maçın ilk dakikalarında Vida ile bulduğu gol ise VAR'ın devreye girmesiyle ofsayt sayılarak geçerli kabul edilmedi.

Karşılaşmada devre arasına farklı giden Beşiktaş, ikinci yarıda maçı rölantiye alarak tempoyu düşürdü. Bu arada Ankaragücü'nün Bifouma ile bulduğu gol, VAR incelemesi sonrası golden önce faul olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

Dakikalar 86'yı gösterdiğinde ev sahibi ekipten El Kebir farkı 2'ye indiren golü kaydetti. Bundan tam bir dakika sonra Oğuzhan Özyakup, attığı golle maçın skorunu belirledi: 1-4.



#Ankaragücü
#Beşiktaş
5 yıl önce