|

Aykut Kocaman Ozan Tufan'ı kampa götürmüyor

Aykut Kocaman kulübeye mahkum ettiği Ozan Tufan'ı kampa götürmeme kararı aldı. Asbaşkan Ali Yıldırım’ın bu kararı Ozan Tufan'a ilettiği ve genç oyuncunun kendisine yurt dışında takım arayacağı belirtildi.

Yeni Şafak
13:35 - 30/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:59 - 30/12/2017 Cumartesi
Diğer
Aykut Kocaman, devre arası kampında Ozan Tufan'dan faydalanmayı düşünmüyor.
Aykut Kocaman, devre arası kampında Ozan Tufan'dan faydalanmayı düşünmüyor.

Milli futbolcu, en son 4 Kasım'da oynanan ve 1-1 biten Osmanlıspor karşılaşmasında şans bulmuş, akabinde teknik direktörü Aykut Kocaman tarafından kulübeye mahkum edilmişti. Kocaman, ilk yarının son haftasında oynanan Konyaspor mücadelesi sonrası, Tufan'ın durumuna ilişkin sorulara, "Bizim iç meselemiz. Tabii ki söyleyeceğimiz şeyler var ama, her şeyin de açıklanması gerekmiyor" yanıtını vererek, iplerin koptuğunun sinyalini vermişti.

  • Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Kocaman, yedek kaldığı dönemde kararlarını sorgulamaya kadar varan tavırlar sergileyen Ozan Tufan'ı Antalya kampına götürmeyeceğini ve satılmasını istediğini yönetime aktardı.

Söz konusu kararı, Fenerbahçe yönetimi adına asbaşkan Ali Yıldırım, 22 yaşındaki oyuncuya iletti. Fenerbahçe yönetiminin bonservisine 7 milyon Euro ödediği Ozan Tufan için 5 milyon Euro istediği ve bu geliri ara transferde kullanmayı planladığı belirtiliyor.

Milli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut da başta İspanya ve İtalya olmak üzere yurt dışında takım arayışına başladı. Sezon başında Portekiz ekiplerinden Benfica, Ozan Tufan'ı ciddi bir şekilde istemiş ve sarı lacivertli kulübe resmi teklifini yapmıştı.

Günaydın💛💙

Ozan Tufan (@ozan)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Aykut Kocaman
#Ozan Tufan
6 yıl önce