|

Bafetimbi Gomis Beşiktaş'ın kapısından dönmüş

Galatasaray'da iki Süper Lig maçında 3 gol atma başarısı gösteren Bafetimbi Gomis'le ilgili flaş bir transfer gerçeği ortaya çıktı. Fransız yıldızın transfer döneminde Beşiktaş'la da görüşme yaptığı ancak anlaşma sağlayamadığı öğrenildi.

Yeni Şafak
02:55 - 20/08/2017 Pazar
Güncelleme: 03:21 - 20/08/2017 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray'ın yeni transferi Gomis, çıktığı iki lig maçında 3 gol atma başarısı gösterdi.
Galatasaray'ın yeni transferi Gomis, çıktığı iki lig maçında 3 gol atma başarısı gösterdi.

Galatasaray'ın Swansea City'den 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ve kendisine de 2.5 milyon Euro imza parası ödeyerek transfer ettiği Bafetimbi Gomis, Süper Lig'de çıktığı ilk iki maçta 3 gol atmayı başardı.

Fransız futbolcunun performansı spor kamuoyunda taraflı tarafsız herkesin takdirini toplarken ortaya ilginç bir transfer gerçeği çıktı. Yaz transfer döneminde Aboubakar'ı kadrosuna dahil etmek için uzun uğraş veren ancak son olarak Negredo'yu kadrosuna katan Beşiktaş'ın Bafetimbi Gomis'le de görüştüğü öğrenildi.

Yapılan görüşmelerden sonuç alamayan siyah beyazlıların oyuncunun menajerinin imza parası istemesi sebebiyle transferi gerçekleştiremediği aktarıldı. Bilindiği üzere Gomis, Galatasaray'a imza attıktan sonra yaptığı açıklamalarda üstü kapalı olarak aldığı teklifleri açıklamıştı.



#Galatasaray
#Gomis
#Beşiktaş
7 yıl önce