|

Beni sattılar

Hiçbir zaman ayrılmak istemediğini belirten Gineli futbolcu, 'Katar'dan teklif geldiği, beni satabilecekleri söylendi. Bu durumda 'gitmiyorum' diyemezdim. Ben de istemeye istemeye sustum' diye konuştu.

00:00 - 30/09/2008 Salı
Güncelleme: 01:33 - 30/09/2008 Salı
Yeni Şafak
Beni sattılar
Beni sattılar

Trabzonspor'dan Katar'ın Al Sadd Kulübü'ne transfer olan Yattara, bu konuyla ilgili ilk kez konuştu. Transfer sürecini bir bir anlatan Gineli yıldız, “Kulüp İdari İşler Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu Katar'dan teklif geldiğini, beni satabileceklerini söyledi. Ben de sustum. Gitmek istemiyordum, Trabzonspor beni gönderdi' ifadelerini kullandı. Para için gitmediğini dile getiren Yattara, geçen sezon da aynı kulübün 2 milyon euro önerdiğini ancak 1.3 milyon euro veren Trabzonspor'u tercih ettiğini açıkladı.


TRABZON'U UNUTMAYACAĞIM

Roma, PSG gibi kulüplerin tekliflerini de geri çevirdiğini belirten Yattara, “Bana '10 milyon euro veriyorlar. Sana yapılan teklif de çok iyi' denildi. Gitmemi istediklerini anladım. İstemeyerek de olsa kabul ettim' dedi. “Ben ayrılıyorum ama kalbim hep burada kalacak' diyerek üzüntüsünü dile getiren tecrübeli futbolcu, “Trabzonspor'a bir Yattara daha gelir, beni unutturursa bu beni çok mutlu eder. Trabzonspor'u asla unutmayacağım. Şimdi gidiyorum ama futbolu burada bırakacağım' diye konuştu.


İBRAHİMA YATTARA ÜÇÜNCÜ

Türk vatandaşlığına geçmek için başlattığı işlemleri sürdüreceğini söyleyen Yattara, Hasan Üçüncü'ye olan aşırı sevgisinden dolayı isminin İbrahima Yattara Üçüncü olacağını dile getirdi. “Barış Memiş çok iyi bir futbolcu olacak' değerlendirmesini yapan Yattara, özel hayatına dikkat etmesi konusunda genç oyuncuyu uyardı. Yattara, son olarak da taraftarlara mesaj gönderdi: “Olaylar böyle gelişince takımdan ayrılmak zorunda kaldım. Lütfen beni kötü anlamasınlar. Umarım Trabzonspor şampiyon olur.”


16 yıl önce