|

Beşiktaş'ın kalan maçları

Süper Lig'de Sergen Yalçın yönetimiyle çıkışa geçen Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybetmesi sonrasında gözünü üst sıralara dikti. Kalan 5 haftada 15 puan çıkarma hedefinde olan siyah-beyazlılar, ligi Şampiyonlar Ligi potasında bitirmek istiyor. Peki Beşiktaş kalan maçlarını hangi takımlarla oynayacak?

Haber Merkezi
13:30 - 29/06/2020 الإثنين
Güncelleme: 14:22 - 29/06/2020 الإثنين
Yeni Şafak
Bu sezon Süper Lig'de 13 kez fileleri havalandıran Burak Yılmaz, Beşiktaş'taki en golcü sezonunu geçiriyor.
Bu sezon Süper Lig'de 13 kez fileleri havalandıran Burak Yılmaz, Beşiktaş'taki en golcü sezonunu geçiriyor.

Beşiktaş’ta Konyaspor maçında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından gözler diğer maçlara çevrildi. Başakşehir, Trabzonspor, Sivasspor ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada alınan 3 puan, siyah-beyazlı ekibin gözünü üst sıralara dikti.

Sergen Yalçın kayıp istemiyor

Koronavirüs nedeniyle lige verilen arada, sezonu en iyi şekilde bitirmek için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, ilk maçta Antalyaspor karşısında alınan yenilgiyle hedeften sapmıştı. Ancak Denizlispor ve Konyaspor karşısında hata yapmayan ve bu hafta üst sıradaki 4 takımın da puan kaybetmesiyle iddiası güçlenen Beşiktaş’ta tek hedef, kalan 5 maçta 15 puan toplamak.

Hedef Şampiyonlar Ligi


Hafta sonunda Kayserispor deplasmanına gidecek olan Beşiktaş, ardından iç sahada Kasımpaşa ve sonrasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. 33. haftada oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde bu 3 maçtan 9 puanla ayrılmak isteyen Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, tüm hesaplarını Şampiyonlar Ligi hedefine göre yapıyor.

Ligin son haftasında başkentte Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, sezonu Şampiyonlar Ligi potasında bitirerek, önümüzdeki sezon iyi bir gelir elde etmenin hesapları içinde.

Beşiktaş'ın kalan 5 maçı

  • Kayserispor (D)
  • Kasımpaşa
  • Yeni Malatyaspor (D)
  • Fenerbahçe
  • Gençlerbirliği (D)


#Beşiktaş
#Süper Lig
#Şampiyonlar Ligi
٪d سنوات قبل