|

Beşiktaş’tan imza şov

Beşiktaş, Enzo Roco, Umut Nayir, Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın’a imza töreni düzenledi. Törende konuşan Başkan Orman, “Kadromuz yaşlanmaya başlamıştı. Bir anda değil ama yavaş yavaş takımı gençleştirmeye başladık. Yaşlı arkadaşlar ile de yollarımızı ayırıyoruz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 05:22 - 2/08/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş imzaları attırdı.
Beşiktaş imzaları attırdı.

Beşiktaş, yeni transferlerine Vodafone Park’ta, Başkan Fikret Orman’ın da katıldığı bir törenle imza attırdı. Enzo Roco, Mehmet Umut Nayir, Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın’ın kendilerini siyah-beyazlı formaya bağlayan mukaveleye imza attığı törende, Fikret Orman transfer stratejilerini anlattı. UEFA ile olan finansal fair play anlaşmalarının bittiğini ifade eden Orman, “Kadromuz yavaş yavaş yaşlanmaya başlamıştı, elimizdeki bütçeler ile transferleri yapmaya çalışıyoruz. Bir anda değil ama yavaş yavaş takımı gençleştirmeye başladık. Yaşlı arkadaşlar ile de yollarımızı ayırıyoruz” dedi. Transfer politikaları hakkında da konuşan Orman, “Futbolcu satışından daha önemlisi, futbocuların nereye satıldığıdır? Biz, Premier Lig, İtalya, İspanya’ya oyuncu satıyoruz, bu çok önemli. Beşiktaş bir vitrin kulübü ve oyuncular dünya üzerindeki her kulüp tarafından takip ediliyor. Biz hiçbir oyuncuyu satmak için almıyoruz, bizim ana hedefimiz şampiyon olmaktır. Taraftarımız şampiyon olunca mutlu oluyor, bizi takdir ediyor. Bizim bütün operasyonumuz şampiyonluk üzerine. Bazı oyuncular zaman zaman gitmek istiyor, bazılarına ise biz teklif ediyoruz, gitmiyorlar. Biz Fabri’ye git demedik, Fabri kendisi gitmek istedi. Cenk’te de durum aynı şekilde, biz kendisine yardımcı olduk” şeklinde konuştu.

POZİTİF HAVADAN MEMNUNUZ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, imza töreninde futbolda oluşan olumlu havaya da vurgu yaptı. Yeni transferler Güven, Dorukhan, Umut ve Roco’nun imza töreni sonrası açıklamalar yapan Başkan Orman, “Biz hayatı sadece Beşiktaşlılarla yaşamıyoruz. Yeğenlerimiz, akrabalarımız, hepsi Beşiktaşlı değil. Bizim gönlümüz Beşiktaş’ı çok seviyor ama Galatasaray ile Fenerbahçe ile Trabzonspor ile düşman değiliz. Hayattaki en yakın dostlarım da farklı takımları tutuyor. Son iki, üç senedir Başakşehir ile rekabet yaşıyoruz ancak onlarla kişisel demeçlerimiz olmadı. Geçen sene Galatasaray şampiyon oldu, onları tebrik ettik. Onlarla da tartışmamız olmadı” dedi. Futbolda inanılmaz bir pozitif hava olduğunu vurgulayan Orman, “Böyle bir ortamın oluşmasına Fenerbahçe Kulübü çok büyük destek verdi. Böyle bir rekabeti yaşama lüksünü gördüğümüz için çok mutluyum” diye konuştu.

Forma savaşı kızışacak

Beşiktaş’ın yeni stoperi Enzo Roco, “Beşiktaş’ta olmaktan çok mutluyum, taraftarımızın önüne çıkmak için heyecanlıyım. Beşiktaş’ta her türlü forma rekabetine açığım ve arkadaşlarımdan da dersler alacağım. Medel, ne pozisyonda oynarsa oynasın bütün takıma ve taraftara güven veren bir oyuncu. Ben çalışkan bir oyuncuyum, fiziksel özelliklerim var ve en önemlisi takım oyuncusuyum” dedi. Golcü oyuncu Umut Nayir, “Köklü, büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Kulübün geçmişinde çok büyük santrforlar oynadı, hepsinden gereken dersleri alacağım ve ben de kendi hikayemi yazacağım” diye konuştu. Dorukhan Toköz, “Genç futbolcular olarak ekstra çalışmak çok önemli, Şenol hocamız da zaten gereken desteği veriyor” ifadelelerini kullandı. Genç oyuncu Güven Yalçın ise Oğuzhan Özyakup’u örnek aldığını belirtti.

Hedefimiz Avrupa Ligi’nde final oynamak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin Ağustos sayısında siyah-beyazlı camiaya ve taraftarlara seslendi. Yeni sezona, yeni heyecanlarla, yeni umutlarla başladıklarını belirten Fikret Orman, “Şüphesiz futbol takımımıza yaptığımız en önemli takviyelerden birisi, eski futbolcularımız Guti Hernandez ve İlhan Mansız’ı katmak oldu. Her ikisinin de takımımıza büyük katkı vereceğini düşünüyorum. Bir sezon ara verdikten sonra tekrar şampiyonluk kupasını müzemize kazandırmak istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi’nde de final oynama hedefimiz ile ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Zouma ısrarı sürüyor

Stoper arayışyarını sürdüren F.Bahçe, Chelsea’de kadroda düşünülmeyen Kurt Zouma için temaslarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler Zouma’yı satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadroya katmayı planlarken, Sportif direktör Damien Comolli, satın alma opsiyonunu makul seviyeye çekebilmek için Chelsea ile pazarlıklarını sürdürüyor.

#Beşiktaş
#Transfer
6 yıl önce
default-profile-img