|

CD'den gelen Sow

F.Bahçe kaleci antrenörü Murat Öztürk, kalecilerin gol vuruşlarını ezberlediği Sow’u özel çalıştırdı; Sow da Sivas'a attığı iki golle emeklerinin karşılığını aldı.

Yeni Şafak
04:00 - 14/12/2014 Pazar
Güncelleme: 04:34 - 14/12/2014 Pazar
Yeni Şafak

Fenerbahçe’nin Sivasspor maçında iki golle yıldızlaşan golcüsü Moussa Sow, özel çalışmasının meyvelerini topluyor. Sow’un iki golünün ardındaki kahraman kaleci antrenörü Murat Öztürk’tü. Sow’un kaçırdığı gollerle ilgili özel cd hazırlayan Öztürk, Senegalli golcüyle bu görüntüleri izletti ve artık kalecilerin gol vuruşlarını ezberlediğini belirtti. Sow’a kaleciyle karşı karşıya kaldığında nasıl vurması gerektiğini tek tek gösteren Öztürk, daha sonra Sow ile antrenmanların ardından ekstra gol çalışması yaparak tespitlerini pratiğe dönüştürdü. Sow da, Sivasspor maçında uygulamayı yerine getirdi. 


KARTAL’DAN ÖZEL TEBRİK

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonunda soyunma odasında Sow’a özel teşekkür etti. Kartal, oyuncusuna “Eleştirilere kulakları tıkayıp profesyonelce çalışman çok özel durum. Bu senin farkını ortaya koyuyor. Beni mahcup etmediğin için teşekkür ediyorum. Senden daha çok koşmanı ve gol atmanı istiyorum” dedi. Hocasından takdiri alan Sow, kaleci Murat Öztürk’e sarılarak teşekkür etti.

#sow
#fenerbahçe
#gol
9 yıl önce