|

Cristiano Ronaldo futbolu ne zaman bırakacak?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen dünyaca ünlü yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun, futbolu ne zaman bırakacağıyla ilgili önemli bir açıklama yapıldı. 36 yaşındaki futbolcu hakkında konuşan France Football Yazı İşleri Müdürü Pascal Ferret, Ronaldo'nun kendisine bu konuyla ilgili özel bir açıklama yaptığını söyledi.

Haber Merkezi
18:27 - 27/11/2021 Cumartesi
Güncelleme: 18:37 - 27/11/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
​Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi
​Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi

Manchester United'ın 36 yaşındaki dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'nun futbolu ne zaman bırakacağı merak konusu oldu. Transfer olduğu takımlarda hırsı ve yeteneğiyle bütün takımı ateşlemeye çalışan Portekizli'nin, futbolu bırakmasının Lionel Messi'ye bağlı olduğu öğrenildi.

New York Times'a açıklamalarda bulunan France Football Yazı İşleri Müdürü Pascal Ferret, bu konuyla ilgili Ronaldo'yla konuştuğunu söyledi. Ferret, "Cristiano Ronaldo'nun kariyerini bitirmeden önce tek bir hedefi var. O da, Messi'den daha fazla Ballon d'Or ödülü kazanmak. Bunu bana kendisi söyledi" ifadelerini kullandı.

  • Ballon d'Or sayıları
  • Şu ana kadar verilen Ballon d'Or ödüllerinde Lionel Messi'nin, Ronaldo'ya karşı üstünlüğü bulunuyor. Arjantinli oyuncu 6 defa bu ödülü kazandı. Portekizli yıldız ise 5 defa kazandı.


#Cristiano Ronaldo
#Lionel Messi
2 yıl önce