|

Demba Ba takımı camiye götürdü

Pascal Nouma’nın “Demba Ba taraftarı camiye götürsün” dediği Demba Ba, işe kendi takımından başladı. Senegalli yıldız, dünkü idman sonrası Cuma namazını tesislerin yakınındaki camide kıldı; Cenk Gönen, İsmail, Serdar ve Mustafa Pektemek dışında tesis personelini de camiye çağırdı

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 22:01 - 5/12/2014 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş’a sezon başında imza atan, geldiği günden bu yana gerek performansı gerekse kişiliğiyle her kesimin takdirini kazanan Demba Ba, taraftarın diline pelesenk olan tezahüratı bir bakıma yerine getirdi. “Nouma, bizi diskoya götür” tezahüratının kahramanı Pascal Nouma’nın “Demba Ba, taraftarı camiye götürsün” çağrısını yaptığı Senegalli yıldız, işe kendi takımından başladı. Demba Ba, Beşiktaş’ın sabah idmanından sonra takımla birlikte tesislerde kalırken, Cuma namazını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nin yakınındaki Müzdelife Camii’nde kıldı. Demba Ba, namaza tek başına gitmedi. Yıldız futbolcu, takım arkadaşlarından Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtluş ve Mustafa Pektemek’i de Cuma namazına götürdü. Demba Ba, tesis personelinden de camiye gelmelerini istedi.

ARABASIYLA SERVİS YAPTI

Sabah gerçekleşen idman sonrasında takım arkadaşlarına Cuma’ya gidip gitmeyeceklerini soran Demba Ba, Cuma’ya gideceklerini öğrendikleri takım arkadaşlarına camiye beraber gitmelerini teklif etti; kimi oyunculara da Cuma’ya gelmeleri yönünde isteğini iletti. Takım arkadaşlarını kendi özel aracıyla camiye götüren Demba Ba, tesis personelinden de Cuma’ya gelmesini istedi. Demba Ba   ve takım arkadaşları Ümraniye Nevzat  Demir Tesisleri’nin yaklaşık 2 km uzağındaki Müzdelife Camii’nde Cuma namazını kıldı. Namazdan sonra da Demba Ba ve beraberindekiler tesislere geri döndü. 

Başkan tesislerde

Süper Lig’de yarın Trabzonspor ile zirve yolunda kritik bir maça çıkacak Beşiktaş’ta dün idmanda pek görülmeye alışılmamış bir isim vardı. Başkanlık hayatında pek sık tesislere gitmediğinden dem vuran Başkan Fikret Orman, dün sabahki idmanı yakından takip etti. Başkan Orman’ın idman sonrasında teknik direktör Slaven Bilic ile kısa bir süre görüştüğü, Trabzon- spor maçı öncesinde takımın son durumuyla ilgili bilgiler aldığı öğrenildi. Başkan Orman’ın ayrıca futbolculara derbi için başarılar dilediği de kaydedildi. 


UEFA Beşiktaş için İstanbul'a geliyor

Finansal Fair Play talimatları nedeniyle savunma veren Beşiktaş'ın yaptığı sunumdan memnun kalan UEFA, Beşiktaş'ın borç yapılandırmasının büyük bir bölümünü kapsayan Vodafone Arena stat inşaatını yerinde incelemek için Türkiye'ye heyet göndermeyi kararlaştırdı. Ziyaret sonrası Beşiktaş'a bir randevu daha verilecek. 

#Beşiktaş
#Demba Ba
#cami
9 yıl önce