|

Demirkol'dan Mehmet Topal yorumu

Fenerbahçe-Osmanlıspor maçının hakemi Alper Ulusoy'u sert ifadelerle eleştiren Mehmet Demirkol, Mehmet Topal'ın "Topu elimle aldım" demesi durumunda futbolculuğu sonrasında hakemliğe bile geçebileceğini söyledi.

Yeni Şafak
12:26 - 6/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:47 - 6/03/2017 Pazartesi
Mehmet Demirkol tartışmalara neden olan Mehmet Topal'ın golünü yorumladı.
Mehmet Demirkol tartışmalara neden olan Mehmet Topal'ın golünü yorumladı.

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe-Osmanlspor maçının son dakikasında tartışmalara neden olan Mehmet Topal'ın golünü değerlendirdi.



NTV Spor yorumcusu Demirkol'un açıklamaları şöyle;



"Eline çarpsa top oraya düşmez"

  • "Mehmet Topal golde topu eliyle alıyor. Aksini söyleyemeyiz. Elini kullanıyor. Eline çarptı, top önüne düştü değil bu pozisyon. Bilinç altında da olsa Mehmet Topal topu eliyle kontrol ediyor. Eline çarpsa top oraya düşmez. Hakem o an nereye bakıyor?"

"Göremiyorsan göz doktoruna gitmen lazım"

  • "Koşarken detayları göremeyebilirsin ama o pozisyonda topun geldiği yer belli. Duruyorsun. Astigmat vardır belki ya da miyop. Bunu göremiyorsan herhalde göz doktoruna gitmen lazım. Tedavisi yapılır, yapılmıyorsa hakemlik yapamazsın. İkinci ihtimal görüyor ve yanlış yorumluyorsan yine hakemlik yapamazsın. Gözlükle de hakemlik yapılmaz. Üçüncü ihtimal gördün, doğru yorumladın ona göre verdin o zaten rezalet. Hakemimizin hakemliğiyle ilgili bizim her türlü sorgulama yapma hakkımızı tanıdı kendisi."

"Deseydi daha da büyürdü"

  • "Mehmet 'topu elimle aldım' diyebilirdi. Ama söylemediği için de bir şey diyemeyiz kendisine. Ama yapsaydı çok da güzel bir şey olurdu. Daha da büyürdü. Futbolculuğu sonrası hakemliğe bile geçebilirdi."





#Mehmet Demirkol
#Fenerbahçe
#Alper Ulusoy
#Osmanlıspor
#Mehmet Topal
7 yıl önce