|

Derbinin vefakar kahramanı Umut Nayir: Yetiştiği kulübü unutmadı

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin kahramanı Umut Nayir, gündemdeki yerini koruyor. 26 yaşındaki futbolcu derbide attığı golle kötü giden Beşiktaş'a hayat verirken takımını da Süper Lig'deki yarışın içinde tuttu. Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Umut Nayir, bu yanıyla sosyal medyanın en dikkat çekici futbolcularından biri olmuştu. Umut ile ilgili futbol kamuoyunun takdirini toplayan bir gelişme daha ortaya çıktı.

17:21 - 28/10/2019 Pazartesi
Güncelleme: 18:35 - 28/10/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin yıldızı Umut Nayir, gösterdiği performansla futbol kamuoyunun takdirini kazandı.
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin yıldızı Umut Nayir, gösterdiği performansla futbol kamuoyunun takdirini kazandı.

Osmanlıspor'dan Beşiktaş'a transfer olurken kulüplerin anlaşmasının ardından menajeri ve kulüp yöneticilerinin pazarlık masasına oturduğu esnada kendisine önerilen ilk teklifi kabul eden Umut Nayir, 'Ben Beşiktaş'ta oynayacağım, pazarlığa ne gerek var' sözlerini kullanmış ve bu sözler basında yer bulmuştu.

İki sene önceki transfer sürecinde Beşiktaşlıların gönlüne girmeyi başaran 26 yaşındaki futbolcu, Burak Yılmaz'ın yokluğunda çıkılan Galatasaray derbisinde takımına hayat veren golü attı. Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi oluşu sebebiyle sosyal medyanın en ilgi çekici isimlerinden biri olan Umut Nayir ile ilgili yeni bir gelişme daha ortaya çıktı.


Umut Nayir'den eski kulübüne vefa

26 yaşındaki futbolcunun yetiştiği kulüp olan Albayrakspor'da kulüp müdürü Naki Yıldız yenisafak.com Spor Servisi'ne konuştu. Yıldız, Umut Nayir'in çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söylerken 26 yaşındaki futbolcunun eski kulübü için yaptığı destek için de teşekkür etti.

Umut Nayir'in Beşiktaş'a transfer olduğu süreçte yetiştiği kulübü unutmadığını ve ciddi bir para yardımında bulunduğunu söyleyen Naki Yıldız, 26 yaşındaki futbolcunun sadece yetenekli oluşu değil karakterinin de çok güçlü olduğunun altını çizdi.

Umut Nayir'in yetiştiği kulüp olan Albayrakspor'da kulüp müdürü Naki Yıldız'ın açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Umut Nayir, bizim oyuncumuzdu. Çok yetenekli bir isimdi. O dönemlerde iyi noktalara geleceğini tahmin edebiliyorduk. Bizden sonra Ankaragücü kariyeri başladı. Osmanlıspor'dan Beşiktaş'a transfer olduğunda bizi telefonla aradı. "Yetişmemde sizlerin emeği çok yüksek" dedi ve kulübe malzeme desteğinde bulunmak istediğini söyledi. Bu durum bizi çok mutlu etmişti. Umut Nayir, sadece yetenekleriyle değil karakteriyle de örnek alınması gereken bir futbolcu."

#Umut Nayir
#Beşiktaş
#Albayrakspor
4 yıl önce