|

Derbiye 3 puan için çıkacağız

Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi Onur Kıvrak, milli aranın ardından İstanbul'da karşılaşacakları Galatasaray maçı hakkında, "Artık rüzgarı arkamıza aldık. İstanbul'a 3 puan için gideceğiz" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 02:32 - 21/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
​Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi ve kaptanı Onur Kıvrak
​Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi ve kaptanı Onur Kıvrak

Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi ve kaptanı Onur Kıvrak, milli aranın ardından İstanbul'da oynayacakları Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili camia olarak son haftalarda kendilerine yakışır sonuçlar aldıklarını belirten Onur Kıvrak, “Bu sezon bazı maçlarda istediğimiz sonuçları almakta güçlük çektik. Buna şanssızlık da denir becerisizlik de. Bazı karşılaşmalarda topu çizgiden içeriye bir türlü sokamadık. Artık rüzgarı arkamıza aldığımı düşünüyorum” dedi.

GALATASARAY İÇİN KRİTİK BİR MAÇ

Süper Lig'in yavaş yavaş sonuna geldiklerini ve kalan maçlarda toplayabildikleri kadar puan toplayıp Avrupa Kupaları'na katılmak istediklerini söyleyen milli futbolcu, “Akhisarspor maçının ardından Malatyaspor'u yenerek çıkışa geçtik. Taraftarımızın önünde 3 puan almak bizi diğer maçlara ekstra motive ediyor. Galatasaray'la İstanbul'da oynayacak olmamız dezavantaj gibi görünse de biz 3 puan almak için sahaya çıkacağız. Galatasaray maça baskıyla çıkacak. Bu durumu kendi lehimize çevirerek yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu. Süper Lig'in ilk yarısındaki Galatasaray ve son olarak da Malatyaspor karşısında yaptığı kurtarışlar hakkındaki soruyu da cevaplayan Onur, "Bireysel olarak performans tabiki önemli ancak herkes bireysel olarak iyi gününde olduğu zaman 3 puanı hanemize yazdırıyoruz. İşimi düzgün yapabildiğime seviniyorum"'ifadelerini kullandı.


Milli ara Castillo ve Kamil'e yaradı

Trabzonspor, Galatasaray maçı öncesi milli arada sakatlığı bulunan bazı oyuncularına kavuşacak. Bordo-mavililerde bir süredir sakatlığı nedeniyle ülkesinde tedavisini tamamlayarak Trabzon'a dönen Fabian Castillo ve Kamil Ahmet'in milli aradan sonra hazır hale gelerek takımda yer alabileceği belirtildi. Trabzonspor'da Malatyaspor maçında sakatlanan Filip Novak'ın çekilen MR sonrasında durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. Bordo-mavililerde kaleci Esteban Alvarado, Jan Durica, Mustafa Akbaş ve Matus Bero'nun tedavilerinin devam ettiği ifade edildi.

İzin devam ediyor

Trabzonspor'da Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası futbolcular 4 günlük iznini sürdürüyor. Bordo-mavililerin 23 Mart Cuma günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelerek ligin 27. haftasında Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacağı aktarıldı.

#Trabzonspor
#Onur Recep Kıvrak
6 yıl önce