|

Dinamo Kiev Emenike'nin peşinde

Rus basını, Ukrayna ekibinin Dieumerci Mbokani''nin yerine, Fenerbahçe''nin bu sezon suskun kalan golcüsünü düşündüğünü iddia etti

.
00:00 - 16/10/2013 Wednesday
Güncelleme: 23:30 - 15/10/2013 Tuesday
Yeni Şafak
Dinamo Kiev Emenike'nin peşinde
Dinamo Kiev Emenike'nin peşinde

Fenerbahçe''nin Nijeryalı yıldızı Emmanuel Emenike ile Ukrayna''nın Dinamo Kiev takımının ilgilendiği iddia edildi. Rus haber ajansı ITAR-TASS''ın haberine göre sezon başında Spartak Moskova''dan sarı lacivertli kulübe gelen 26 yaşındaki forvet, sezon sonunda Kiev''e gidebilir. Kiev''in Emenike''nin performansını yakından takip ettiği belirtilirken, oyuncuyu Dieumerci Mbokani''nin yerine kadrosuna katmayı planladığı ifade edildi.

Cristian ağlaya ağlaya uzattı!

Yabancı kontenjanı nedeniyle Corinthians''a transferi gündemde olan Cristian''a kapılar kapandı. Kulüp Başkanı, ''Dönmek için ağladı ama sözleşme uzattı. Bu yaptığı büyük hataydı'' dedi.

Aday olmasın

F.Bahçe Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Aziz Yıldırım''ın 2 Ka- sım''daki genel kurulda tekrar aday olup olmayacağını bilmediğini belirterek, ''Bu kadar yaşanan olaylardan sonra yerinde olsaydım tekrar aday olmazdım'' dedi. İhraç edilen üyelerin affedilmesi için tüzük tadilatı yapılması gerektiğini vurgulayan Günay, Herkes gibi Saadettin Saran''ın da af dilekçesi verme hakkı olduğunu kaydetti.

11 years ago