|

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı ne zaman? Muhtemel 11'ler nasıl olacak?

Süper Lig'in üçüncü haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Adana Demirspor'u konuk edecek. Geride bıraktığımız 2 haftada, 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Fenerbahçe sahasında, 2'de 2 kazanarak gelen Adana Demirspor'u ağırlayacak. Peki Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i ve Adana Demirspor'un muhtemel 11'i nasıl olacak?

Haber Merkezi
16:43 - 20/08/2022 Cumartesi
Güncelleme: 10:15 - 21/08/2022 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı ne zaman?
Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı ne zaman?

Süper Lig'de haftanın kapanış mücadelesi Kadıköy'de oynanacak. Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Adana Demirspor'u konuk edecek. Ligde ilk hafta maçında yine Kadıköy'de Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, ikinci hafta maçındaysa deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup etmişti.

Adana Demirspor ise önce ligin ilk haftasında deplasmanda Giresunspor'u 3-2, daha sonra kendi sahasında Sivasspor'u 3-0 yenerek, lige iyi bir başlangıç yapmıştı.

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig'in üçüncü haftasında Fenerbahçe, 22 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te Adana Demirspor'u konuk edecek. beINSPORTS1'den naklen yayınlanacak mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Kamil Çetin yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un muhtemel 11'leri

  • Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i:
    Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Alioski, Arao, Zajc, Lincoln, Emre, Ferdi, Valencia.
  • Adana Demirspor'un muhtemel 11'i:
    Ertaç, Rodrigues, Rakitskiy, Samet, Svensson, N'Diaye, Gökhan, Onyekuru, Belhanda, Akintola, Assombalonga

Fenerbahçe'de 4 eksik

Fenerbahçe, Adana Demirspor karşısında 4 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Nazım Sangare, Serdar Aziz ve Bruma, Adana Demirspor karşısında forma giyemeyecek. Austria Wien karşısında kas yorgunluğu yaşayan Joshua King'in de önemli karşılaşmada görev alması beklenmiyor.

Joao Pedro sakatlığını atlattı

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Joao Pedro'nun sakatlığı sona erdi. Sarı-lacivertlilerin transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncular arasında en çok ses getiren isimlerden olan Pedro, son 2 antrenmanda da takımla çalıştı. Tecrübeli forvet, teknik direktör Jorge Jesus'un kadroya alması durumunda sarı-lacivertli formayla ilk maçında yer alacak.

İki takım ligde 37. kez karşılaşacak

Fenerbahçe ile Adana Demirspor, Süper Lig'de 37. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde daha önce oynanan 36 karşılaşmada Fenerbahçe'nin 21, Adana Demirspor'un 5 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 10 maçta ise eşitliği bozamadı.

Adana Demirspor Dzyuba'yı transfer etmişti

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Artem Dzyuba transferini sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kulübümüz, milli oyuncu Artem Dzyuba ile 1 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Hoş geldin Dzyuba!" ifadelerine yer verilmişti.

#Fenerbahçe
#Adana Demirspor
2 yıl önce