|

Fenerbahçe Ahmet Musa'yı istiyor

Golü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Leicester City forması giyen Ahmet Musa'nın transferi için İngiliz ekibiyle temasa geçti. Nijeryalı oyuncunun sarı-lacivertlilerin teklifine sıcak baktığı belirtildi.

Yeni Şafak ve
10:52 - 9/06/2017 Cuma
Güncelleme: 11:23 - 9/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Ahmet Musa bu sezon sadece 13 maçta ilk 11'de forma giyebildi.
Ahmet Musa bu sezon sadece 13 maçta ilk 11'de forma giyebildi.

Yeni sezona forvet hattını takviye ederek girmek isteyen Fenerbahçe, İngiltere'ye adeta üs kurdu. Alternatifli bir liste üzerinde çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerin gündeminde Leicester City’den Ahmed Musa'nın yanı sıra Chelsea’den Batshuayi, Arsenal’den Lucas Perez ve Newcastle United’den Mitrovic yer alıyor.

Sarı-lacivertliler bu oyunculardan bir ya da ikisini kiralık olarak kadroya katmayı planlıyor. Belçikalı golcü Batshuayi’nin daha fazla oynamak için Chelsea’den ayrılmak istemesi bu transferi öne çıkartıyor. Ancak 23 yaşındaki genç golcü, çok sayıda Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alıyor. Chelsea ile masada olan Fenerbahçe, bu transferde elini çabuk tutmak istiyor.

Forvet için Ahmet Musa öne çıkıyor

Sarı-lacivertlilerin gündemindeki bir başka isim ise Leicester City’nin Nijeryalı golcüsü Ahmed Musa. F.Bahçeli yöneticiler İngiltere’de mutsuz olan 24 yaşındaki golcü için Leicester City ile temasa geçti. Forvetin yanı sıra her iki kanatta da görev yapabilen Ahmed Musa kısa boyuna rağmen güçlü fiziği ve hızının yanı sıra her iki ayağını da etkili kullanmasıyla dikkat çekiyor. 24 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusunun da sarı-lacivertlilerin teklifine sıcak baktığı belirtildi.

  • Bu sezon Leicerster'da 13'ü ilk 11 olmak üzere 32 maça çıkan Musa 4 gol kaydetti.
Perez için en iyi teklif Fenerbahçe'den

Arsenal'den Lucas Perez içinse Deportivo, Sevilla, West Ham ve Everton gibi kulüpler devrede. Golcü oyuncuya en iyi teklifin F.Bahçe’den geldiği, ancak oyuncunun futbol kariyerini Avrupa’da sürdürmek istediği gelen haberler arasında.

Sarı-lacivertliler Newcastle United'ın Sırp golcüsü Alexander Mitrovic'i ise ikna etmeye çalışıyor.

#Ahmet Musa
#Leicester City
7 yıl önce