|

Fenerbahçe-Akhisarspor: 2-3

Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında Akhisarspor'a 3-2 mağlup oldu ve şampiyonluk yarışında kritik 3 puandan oldu. Akhisar'ın golleri Serginho, Seleznov ve Larsson'dan gelirken sarı lacivertlilerin gollerini Giuliano ve Aatıf attı.

Yeni Şafak
17:42 - 4/03/2018 Pazar
Güncelleme: 21:15 - 4/03/2018 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında Akhisarspor'a kendi evinde 3-2 mağlup oldu.
Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında Akhisarspor'a kendi evinde 3-2 mağlup oldu.

Fenerbahçe, Süper Lig'de hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Sarı lacivertliler, Akhisar'a sahasında 3-2 yenilerek şampiyonluk yarışında kritik 3 puandan oldu.

Yoğun yağış altında başlayan maçın ilk bölümleri beklendiği gibi geçti. Fenerbahçe'yi geride karşılayarak başlayan konuk takım hızlı çıkışlarla gol bulmaya çalıştı. Gol için bastıran Fenerbahçe, 14.dakikada yenik duruma düştü.

Sol kanattan Ömer Bayram'ın kullandığı serbest vuruşta ön direğe hareketlenen Serginho, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. Golden sonra Fenerbahçe beraberlik için baskısını artırdı ancak golü bulan yine konuk Akhisar oldu. 35. dakikada sol kanatta aldığı topla ceza sahasına girerek son çizgiye inen Muğdat Çelik, topu penaltı noktası civarında uygun durumda bulunan Seleznov'a çıkardı. Ukraynalı oyuncunun bekletmeden vuruşunda top 2. kez ağlara gitti. Ukraynalı futbolcu böylece Akhisar formasıyla ligdeki 6. golüne imza atmış oldu.

2. yarıya Fenerbahçe etkili başladı ve golü 56. dakikada buldu. Valbuena'nın ortasında Dirar indirdi, Giuliano kafayla yakın mesafeden bu sezonki 11. golüne imza atarak farkı bire indirdi. Ancak sarı lacivertlilerin bu sevinci uzun sürmedi. 59. dakikada Eray'ın Hasan Ali'den sıyrıldıktan sonra yaptığı ortada Larsson geriden gelerek iyi yükseldi ve farkı tekrar ikiye çıkaran isim oldu.

68. dakikada Fenerbahçe yine farkı bire indirdi. Mehmet Topal'la başlayan atakta hasan Ali'nin pasında Aatıf ceza sahası dışından yaptığı güzel bir vuruşla sakoru 2-3'e getirdi.

  • Mücadele de bu skorla 3-2 sonra erdi. Bu sezon 2 kez kaybeden Fenerbahçe, 44 puanda kaldı ve şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldı.

#​Fenerbahçe
#Akhisarspor
6 yıl önce